''Stranger Things 4'' 2. kısımdan fragman yayınlandı: Uğursuz bir son geliyor

4. Sezon Netflix rekorlarını alt üst ettikten sonra, en son ''Stranger Things''in 4. sezon 2. kısım 1 Temmuz'da Netflix'te başlıyor ve Upside Down'ın nasıl yenileceğine dair daha fazla cevap getiriyor.

Duffer Brothers'ın çok popüler Netflix dizisinin 4. sezonu 1 Temmuz'da sona eriyor. Heyecan ve merakla beklenen diziden yeni fragman geldi.

Dizinin yıldızlarından Joseph Quinn kısa süre önce The Guardian'a şunları söyledi: "Ekilen tüm tohumlar meyve veriyor ve bu sadece katliam. Finalin iki buçuk saat olduğunu biliyorsun değil mi? Bu canavarla biten uzun metrajlı bölüm çok cesur."

Duffer Brothers, "Stranger Things 4"ü önceki sezonların iki katından daha uzun bir çalışma süresiyle ve bölümleri bir saatten çok daha fazla süre ile hazırladı. İki bölümden oluşan 4. Sezon, yaklaşık 800 sayfalık senaryo ile iki yıl sürdü.

Dizinin kadrosunda Winona Ryder, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, David Harbour, Joe Keery, Charlie Heaton ve Natalia Dyer'ın yanı sıra yeni konuk oyuncu Robert Englund yer alıyor.

"Stranger Things 4"ün 2. kısımı 1 Temmuz'da Netflix'te başlıyor.