''Stephen King on Screen'' belgeselinin yeni fragmanı yayınlandı

Son olarak, 1973 tarihli aynı adlı kısa öyküsüne dayanan ''The Boogeyman'' filmiyle gündeme gelen usta yazar hakkındaki belgesel ''Stephen King on Screen''den fragman paylaşıldı.

Far Out

"Stephen King on Screen" belgeselinin fragmanı yayınlandı ve hayranların ikonik korku yazarının uzun metrajlı keşfinden neler bekleyebileceğine dair fikir veriyor.


Daphné Baiwir tarafından yönetilen yeni belgesel "Stephen King on Screen", King'in etkili bir romancıdan 1986'da Stand By Me (Benimle Kal), 1980'de The Shining (Cinnet) ve 1994'te The Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli) gibi 20. yüzyılın en büyük filmlerinden bazılarının ardındaki zihne yükselişini gösterecek.

Yeni belgeselin özeti şöyle: "Bu uzun metrajlı belgesel, kabuslarınızın Kralı için nihai rehber. Stephen King, geçen yüzyılın en çok satan yazarlarından biri ve inkar edilemez bir şekilde modern bir korku ikonu. Çalışmaları onlarca yıl boyunca televizyon programlarına, uzun metrajlı filmlere, video oyunlarına ve daha fazlasına çevrildi. "Stephen King on Screen"de, sevilen kabus yazarının hayranlarına, Carrie'den IT'ye, Misery'den, Stand By Me'den, Cujo'dan, Children of the Corn'dan beyaz perdeye unutulmaz hikayeler getiren yönetmenler ve kreatiflerle tanışma şansı veriliyor."

Usta yazarın izini süren "Stephen King on Screen", 26 Haziran'da dijital platformlarda yayınlanacak.

Oscar'ı reddeden ilk aktör George C. Scott: "İki saatlik bir et geçit töreni, yapmacık gerilim içeren halka açık bir gösteri!"

Nostaljiyi keşfeden en iyi 5 film

Altın Palmiye ödüllü "Anatomy of a Fall" (Bir Düşüşün Anatomisi) filmi hakkında bilmeniz gereken her şey

Basit, şok edici, kısa ve bir o kadar uzun bir film: Emilie Muller