2022'nin etkileyici Güney Kore dizileri

2022'de bizleri pek çok yeni dizi ve film bekliyor. Ancak rekor kıran “Squid Game”den sonra, beklenti en üst düzeyde. Özellikle Güney Kore'den etkileyici diziler, önümüzdeki yıl seyirciyle buluşacak.

Variety, yeni yılda en az "Squid Game" kadar izleyicisini ekrana kilitleyecek dizilerin listesini derledi. İşte, 2022'de rekorlara imza atması beklenen Güney Kore yapımı diziler...

ALL OF US ARE DEAD

JTBC Studios draması, bir zombi virüsü salgını nedeniyle okulda mahsur kalan bir grup lise öğrencisini konu alıyor.

BULGASAL: IMMORTAL SOULS

Efsanevi ölümsüz yaratıklar hakkında olan dizi, yetenekli bir oyuncu kadrosuyla seyircisiyle buluşacak. 2022'nin merakla beklenen dramlarından biri...

THE SILENT SEA

"Squid Game"den sonra dikkat edilmesi gereken bir sonraki Netflix Orijinali olarak yoğun bir şekilde tanıtılan bilimkurgu dizisinin yapımcılığını Jung Woo-sung üstleniyor. Dizide Gong Yoo ("Goblin," "Train to Busan") gibi başarılı aktörler var.

MONEY HEIST

Ödüllü İspanyol draması "La Casa de Papel"in Kore versiyonu, aynı hikayeyi ve karakterleri taze bir kültürel dönüşle takip edecek.

MONSTROUS

Bu doğaüstü gerilim filmi, "Hellbound"un yapımcısı Yeon Sang-ho ve "Money Heist"in yazarı olan Ryu Yong-jae ile birlikte en iyi yapım şirketi Studio Dragon tarafından üretildi. Hayranları bu dizinin "DP", "Hospital Playlist" ve "Vincenzo"dan birçok sevilen oyuncunun devamı niteliğinde olmasını bekliyor.

OUR BLUES

Dizi, Jeju adasında geçiyor. Hayatın farklı kesimlerinden bireylerin hikayelerini anlatan dizide yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu var.

SURINAME

Suç gerilim draması Surinam'da, Koreli bir uyuşturucu lordunu yakalamak için Ulusal İstihbarat Servisi liderliğindeki operasyonları izleyeceğiz.

THE YOUNGEST SON OF A CONGLOMERATE

Samsung holding ailesine ait bir web romanına dayanan dizide, çalışmaları dünya çapındaki K-drama hayranlarından sürekli olarak takdir toplayan Song Joong-ki ("Vincenzo," "Arthal Chronicles") başrolde.

Kusur yıldızlarda değil, sende! Burcunuza göre yalnız kalmanızın sebebi