Sosyal medyada oyuncu kadrosu övülen ''Barbie'' filmi için ilk tepkiler olumlu

''Barbie'' Los Angeles'ta prömiyerini yaptı. Filmin estetiğine uyum sağlamak için oyuncular ve yapım ekibi heyecan verici çıkışa pembe bir halı üzerinde yürüdüler. Geçtiğimiz haftalarda, film hayranları Greta Gerwig'in Barbie'si ile Christopher Nolan'ın Oppenheimer'ı arasında dostça bir rekabeti alevlendirdi ve her iki film de 21 Temmuz'da sinemalarda olacak.

Variety

Warner Bros., Greta Gerwig'in Margot Robbie ve Ryan Gosling'in oynadığı merakla beklenen "Barbie" filmini ilk kez gösterdiğinde, film eleştirmenleri "Barbie Dünyası"na bir göz attı.

Sosyal medya tepkilerle patladı. ScreenRant yazarı Joseph Deckelmeier, filmi "komik, abartılı ve çok akıllı" olarak nitelendirdi ve "Greta Gerwig çitleri hedefliyor ve bir sayıya ulaşıyor" dedi.

Collider yazarı Perri Nemiroff, filmin işçiliğine, özellikle kostüm ve yapım tasarımına övgüde bulundu. Ancak iş hikayeye geldiğinde daha karışık görüşlere sahipti: "Bence film, Margot Robbie'nin Barbie'sine ve onun yolculuğuna özellikle iyi hizmet ediyor, ancak önemli olayları yaşayan ve gerçekten derinlemesine incelemek için daha fazla ekran süresine ihtiyaç duyan başka karakterler de var."

ComicBook.com'dan Jamie Jirak filmi "yılın en sevdiği filmi" olarak nitelendirdi ve şöyle yazdı: "Greta Gerwig bir şekilde beklentilerimi aştı... Ryan Gosling'e Oscar adaylığı verin, çok ciddiyim!"

"Pay Or Wait" sunucusu Sharronda Williams filmi "esprili, içten ve düpedüz eğlenceli" olarak nitelendirdi, özellikle Gosling'i "kahkahaların çoğunu yapan sahne hırsızı" olarak övdü.

Variety'nin sosyal medya editörü Katcy Stephan, filmi "mükemmellik" olarak nitelendirdi: "Greta Gerwig, kaprisli, harika ve kahkahalarla dolu komik bir boğuşmada kadın olmanın ne anlama geldiğine dair incelikli bir yorum sunuyor. Tüm oyuncu kadrosu, özellikle de Margot Robbie ve Ryan Gosling parlıyor."

"Barbie"nin ayrıntıları büyük ölçüde gizli tutuldu ve konusu "Mükemmel olmayan bir oyuncak bebek oldukları için Barbie diyarından kovulduktan sonra, Barbie ve Ken gerçek mutluluğu bulmak için gerçek dünyaya doğru yola çıkarlar" şeklinde verildi.

"Lady Bird" ve "Little Women" filmleri ile tanınan Gerwig, filmin yönetmenliğini üstlendi ve senaryosunu Noah Baumbach ile birlikte yazdı. Robbie'nin ikonik Barbie ve Gosling'in erkek oyuncağı Ken rolünde rol aldığı film, Kate McKinnon, Issa Rae, Hari Nef, Alexandra Shipp, Emma Mackey dahil olmak üzere çoğu ünlü oyuncak bebeklerin farklı versiyonlarını oynayan bir kadroya sahip.

Oyuncu ve yönetmen Greta Gerwig, geçtiğimiz günlerde The Hollywood Reporter'a "Barbie" hakkında konuşmuş ve şöyle demişti: "Film, karantinanın ortasında gelişti ve hadi en çirkin, anarşik olanı yazalım dedik. Komik bir şey" dedi. "Barbie" 21 Temmuz'da sinemalarda prömiyer yapacak.

Gişede büyük rekabet! "Barbie" ve "Oppenheimer" filmi aynı gün vizyona girecek

"Yola çıkmalı" dedirten en iyi yol ve yolculuk filmleri

Her biri sinema tadında! Mutlaka izlenmesi gereken en iyi mini diziler