Son 10 yılın en komik Türk Filmleri

Komedi rüzgarına hazır olun. Kahkaha garantili son 10 yılın en komik ve en beğenilen Türk komedi filmlerini sizin için listeledik.

AKSAM.COM.TR

Esma Nur Ülker

Size kahkaha attıracak bir komedi filmi mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz. Son 10 yılın en komik 10 Türk filmini sizler için derledik.

ÖLÜMLÜ DÜNYA IMDB 7.6

Çeşitli organizasyonlara aşçı, garson ve temizlikçi olarak giden bir aile şirketi... Ve bu maskenin altında yatan gerçek meslekleri... Olabilecek en garip aile şirketi ile tanışmaya hazır olun çünkü başlarına gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor.

Senaryo: Feyyaz Yiğit, Ali Atay, Aziz Kedi, Ali Demirel, Volkan Sümbül

Yönetmeni: Ali Atay

Oyuncular :Ahmet Mümtaz, Taylan Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit

ARİF V 216 IMDB 7.0

G.O.R.A. ve A.R.O.G. 'un devam filmi olan Arif V 216 bizi bu sefer en özlemini duyduğumuz zamanlara götürüyor. Nostalji olur da müziği ve konsepti olmaz olur mu? Rengarenk ve hareketli bir maceraya hazır olun.

Senaryo: Cem Yılmaz

Yönetmeni: Kıvanç Baruönü

Oyuncular: Cem Yılmaz, Ozan Güven, Seda Bakan, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Özge Özberk

AİLECEK ŞAŞKINIZ IMDB 7.0

Babasının şirketinin CEO'su olan Ferhat kendine aşık çocuksu bir adamdır. Ferhat'ın çocukluk arkadaşı Gökhan ise şirketin finans müdürüdür. Çok sıkı dost olan bu ikili şirket çalışanlarına da pek iyi davranmaz. Aniden hayatlarına giren polis bir kız ve kayıp bir atla olaylar patlak verir.

Senaryo: Selçuk Aydemir

Yönetmeni: Selçuk Aydemir

Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Saadet Işıl Aksoy, Cengiz Bozkurt, Güven Murat Akpınar

CİNAYET SÜSÜ IMDB 6.7

Peşi sıra bulunan cesetler ve cesetleri oldukça süslü bir şekilde sunan seri katil adeta suçunun peşine düşenlere görsel bir şölen sunuyor. Oldukça sanatsal çalışan bu seri katili arayan emniyet ekibimizin başından geçen absürt olaylara ve aralarında geçen diyaloglara gülmekten katılacaksınız.

Senaryo: Feyyaz Yiğit, Ali Atay, Aziz Kedi

Yönetmeni: Ali Atay

Oyuncular: Feyyaz Yiğit, Uğur Yücel, Cengiz Bozkurt, Binnur Kaya, Mert Denizmen

DÜĞÜN DERNEK IMDB 7.0

Sivas'ın Esenyurt köyünde yaşayan İsmail'in yurt dışından dönen oğlu Tarık'a düğün yapma çabasını ve başlarına gelen komik olayları konu almaktadır.

Senaryo: Selçuk Aydemir

Yönetmen: Selçuk Aydemir

Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Şinasi Yurtsever

PEK YAKINDA IMDB 7.3

Evliliği tehlikede olan korsan DVD'ci Zafer, ailesini geri kazanmak için kılıktan kılığa girer. Eski mesleği olan oyunculuğa geri döner. Sinema dünyasının eski kurtları olan arkadaşlarını toplar ve macera başlar.

Senaryo: Cem Yılmaz

Yönetmen: Cem Yılmaz

Oyuncular: Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ozan Güven, Özkan Uğur

KARAKOMİK FİLMLER IMDB 6.5

Kara mizah sevenler buraya... Hayatın acı tatlı yönlerini gülebilecek hale getirmek kolay değildir fakat Cem Yılmaz hepimizin de bildiği gibi bu konuda çok yetenekli biri. İnsan ilişkileri ve değişik tiplemelere dair hikayelerden oluşan Karakomik Filmler, seyirciye her karakterin hikayesinde farklı bir dünyanın kapısını aralıyor.

Senaryo: Cem Yılmaz

Yönetmen: Cem Yılmaz

Oyuncular: Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Büşra Develi, Özkan Uğur, Nilperi Şahinkaya, Özge Özpirinçci, Uraz Kaygılaroğlu

BABA PARASI IMDB 4.6

Babaları çok zengin iki kardeş babaları ölünce iki kardeş değil, altı kardeş olduklarını öğrenirler. Kardeşlerden sadece biri mirası kazanmaya hak kazanacaktır, o da babasına en çok benzeyen ve babasının bilmecelerini çözüp kasanın şifresini açabilecek kişidir.

Senaryo: Selçuk Aydemir

Yönetmen:Selçuk Aydemir

Oyuncular: Yağmur Tanrıversin, Murat Cemcir, Ahmet Kural, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Özgür Emre Yıldırım, Gray Altınok

LİMONATA IMDB 7.4

Makedonya'da son günlerini yaşamakta olan Suat, seneler önce terk ettiği oğlu Selim'den helallik almak ister. Makedonya'daki oğlu Sakip'den onu bulup getirmesini ister. Babasının kendisine verdiği İstanbul'da bir adres ve isim dışında elinde hiçbir bilgi olmayan Sakip babasının son arzusu üzere yola çıkar. Dram ve komedinin mükemmel şekilde harmanlandığı bu filmde ağlaya ağlaya gülebilirsiniz.

Senaryo: Ertan Saban, Ali Atay

Yönetmeni: Ali Atay

Oyuncular: Ertan Saban, Serkan Keskin, Luran Ahmeti, Funda Eryiğit, Deniz Abdula

AİLE ARASINDA IMDB 7.6

Fikret boşanma sürecindeyken tesadüfen şarkıcı Solmaz'la tanışır. Solmazın kızını istemeye gelecek aile için ufak bir rol oynaması gerekecektir. Baba olarak...

Senaryo: Gülse Birsel

Yönetmeni: Ozan Açıktan

Oyuncular: Engin Günaydın, Demet Evgar, Su Kutlu, Ayta Sözeri, Gülse Birsel, Fatih Artman

Film Önerisi: Fountain

Film önerisi: Kaç Para Kaç

Dizi Önerisi: ''Şanzelize Düğün Salonu''