Skandallarla gündeme gelen ve kaybeden ünlü oyuncular

Ünlüler her zaman onları haber döngüsünün bir numaralı konuşma konusu yapan skandal durumlara karışıyor. İşte, adı skandallara karışan ve büyük kaybeden ünlü oyuncular...

Belgin Özdemir

Olaylı geçen bir dava sürecinde izledik Johnny Depp ve Amber Heard çiftini! Gündemimizi işgal eden, skandallara adı karışan ve kaybeden ünlüler haberimizde.

Johnny Depp

Mayıs 2016'da, Karayip Korsanları yıldızının eski eşi Amber Heard, Depp'in ilişkileri boyunca kendisine sözlü ve fiziksel olarak tacizde bulunduğu iddia edildikten sonra oyuncudan boşanma davası açtı ve çift Ocak 2017'de boşandı. Ancak sular durulmadı, geçtiğimiz hafta jüri, Heard'e iftiralarında dolayı 50 milyon dolarlık dava açan Johnny Depp'i haklı buldu. Jüri, Heard'ün hareketlerinin kötü niyet taşıdığını da belirterek Depp'e 15 milyon dolar tazminat ödemesine de karar verdi. Jüri bunun yanı sıra Heard'ün suçlamalarından birinde haklılık payı olduğuna karar vererek Depp'in Heard'e 2 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetti.

Will Smith

2022 Oscar töreninde eşi ile ilgili espri yapan komedyen Chris Rock'a attığı tokatla günlerce konuşulan Will Smith kariyerinde zor bir sınav veriyor. Smith'in 10 yıl boyunca Oscar'dan men edilmesinin yanı sıra birçok projesi de iptal edildi. Smith'in stresle baş etmekte zorlandığı ve uzmanlardan yardım istediği iddia edilirken eşi Jada Pinkett-Smith yaptığı yeni açıklamada tokadın abartılı olduğunu dile getirdi.

Kevin Spacey

Ekim 2017'de, Harvey Weinstein iddialarının ardından Kevin Spacey, kariyerinin her yerinden birçok kişi tarafından cinsel tacizle suçlandı. Spacey'nin net değeri kesinlikle bir darbe aldı - orijinal dizisi "House of Cards", Netflix şovundan çıkarıldığı için askıya alındı ve yayın hizmeti ayrıca post prodüksiyonda olan "Gore" filmini rafa kaldırdıklarını duyurdu. Spacey, hakkındaki cinsel saldırı suçları nedeniyle yargılanmak için kendi isteğiyle ABD'den Britanya'ya gideceğini açıkladı.

Charlie Sheen

Eski "Two and a Half Men" yıldızı Charlie Sheen, 2011'de sette ve saha dışında kötü davranışları nedeniyle kovuldu. Ashton Kutcher, dizinin son 84 bölümü için Sheen'in yerini aldı, bu da sorunlu oyuncunun en az 126 milyon ila 168 milyon dolarlık kazancı kaçırdığı anlamına geliyor. 56 yaşındaki oyuncu toparlanmak için hala çaba gösteriyor.

Winona Ryder

Onu artık "Stranger Things"de izliyoruz ama 2001'de Beverly Hills'deki Saks Fifth Avenue'de hırsızlık suçlamasıyla tutuklandığını da hatırlıyoruz. Girl, Interrupted ve Reality Bites yıldızı, 5.560 dolar değerinde olduğu ortaya çıkan malın güvenlik etiketlerini yırtıp çantasına koyarken yakalandı. Ertesi yıl, olay nedeniyle büyük hırsızlık ve vandalizmden suçlu bulundu ve üç yıl denetimli serbestlik, 480 saat toplum hizmeti, yaklaşık 10.000 dolar para cezası ve tazminat ve zorunlu psikolojik ve uyuşturucu danışmanlığına mahkum edildi.

Arnold Schwarzenegger

Ocak 2011'de, Arnold Schwarzenegger'in on yıldan fazla bir süre önce, o zamanki eşi Maria Shriver'ın hizmetçisi Mildred Baena'dan bir ilişkisi olduğu ve bir çocuk babası olduğu haberi geldi. Haber, Shriver'ı taşınmaya ve boşanma davası açmaya teşvik etti. Skandal ayrılıktan 10 yıl sonra Arnold Schwarzenegger ve Maria Shriver boşandı. Schwarzenegger'in evlilik dışı ilişkisinden doğan çocuğu Joseph Baena, şimdi 25 yaşında.

Kristen Stewart

2012'de Twilight oyuncusu, Pamuk Prenses ve Huntsman yönetmeni Rupert Sanders'ın Los Angeles'ta bir arabada yakınlaşırken çekilmiş fotoğrafları internette yayınlandıktan sonra bir tartışmanın ortasında kaldı . Sanders o sırada evliydi ve Stewart, Twihards'ın bildiği gibi, 2009'dan beri rol arkadaşı Robert Pattinson ile çıkıyordu. Her şey söylenip yapıldığında, her iki taraf da halktan özür diledi, ancak hem Stewart hem de Sanders skandal nedeniyle ayrılık yaşadı.

Haziran'da kaçırılmayacak 7 film önerisi

"Tereddüt" film incelemesi: Çıkmazını yürüten ve çürüten, tereddütle bakan, susan, konuşan, seven ve çatışan insanların resmigeçidi

Netflix'te izlenecek en korkunç 5 film