Sizi koltuğunuzun kenarında tutacak, gerilimi yüksek 3 iyi suç dizisi

Mahkemeler, sorgular, aile ve arkadaşlarla ilişkilerin değişmesi... Hepsi dram suç dizlerinde fazlasıyla var. En iyi suç dizilerinden 3'ünü sizler için seçtik.

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Soruşturma prosedürleri ya da suç faaliyetlerine ilişkin aksiyon dolu sahneler her zaman seçimlerimiz arasında. İzlenmeyi bekleyen en iyi suç dizlerinden 3'ünü kaleme aldık.

MINDHUNTER (2017-2019) IMDB 8.6

1970'lerin sonlarında, iki FBI ajanı, açık davaları çözmek için seri katillerle röportaj yapmakla görevlendiriliyor. Hemen belirtelim, röportaj sahneleri neredeyse kelimesi kelimesine yapılan gerçek röportajlara dayanıyor. Mindhunter gerçek anlamda bir polis prosedürü değil, bunun yerine, izleyicilerini 20. yüzyılın en üretken seri katillerinden bazılarıyla ürkütücü bir buluşmaya götürüyor. Mindhunter, şiddet suçları üzerine korkunç bir meditasyon sunuyor ve gerçek suç hayranı için izlemeye değer!

HOW TO GET AWAY WITH MURDER (2014-2020) IMDB 8.1

Bir grup hırslı hukuk öğrencisi ve parlak ceza savunma profesörleri Annalise Keating, hayatlarının gidişatını tümden değiştiren çarpık bir cinayet planına dahil olur. Her sezon sürükleyici, çok zekice yazılmış ve bir sonraki bölüm için sizi koltuğunuzun kenarında tutacak bir aksiyon ve gerilime sahip bu dizi. Harika performansların sergilendiği "How to Get Away With Murder"da Viola Davis büyüleyicidir. HGAWM, biraz komik, ilgi çekici, şaşırtıcı, temposu hep yüksek bir dram-suç gerilimi! 79 adaylıkla adından söz ettiren dizi 20 ödülü kucakladı.

THE FALL (2013-2016) IMDB 8.1

"Bir seri katil firarda... Ve onu sadece o yakalayabilir." The Fall, Kuzey İrlanda'da geçen ve Kuzey İrlanda'da çekilen BBC yapımı suç drama dizisinin oyuncu kadrosu da çok iddialı: Gillian Anderson, Jamie Dornan, John Lynch, Archie Panjabi... Soğuk, mesafeli ama çok tutkulu bir kadın polis, Belfast'ta bir seri katili bulmak için gelir. Paylaştıkları tek şey ortak karmaşıklıklarıdır. Ve biz sezonlar boyunca iki avcının hayatını inceliyoruz bu psikolojik gerilim dizisinde. İyi yazılmış, iyi oynanmış, karanlık bir seri katil dizisi olan The Fall, BAFTA'da 2 adaylık aldı ve toplam 10 ödüle sahip.

"The Visit" (Ziyaret) film incelemesi: Bir yas ne kadar ayakta kalabilir?

Tekrar tekrar izlenir! 90'lı yılların en iyi ve unutulmaz filmleri