Sinemalarda bu hafta 7 film vizyonda! Asteroit Şehir, The Flash, Elemental: Doğanın Güçleri...

16 Haziran'dan itibaren 3'ü yerli, 7 film sinemaseverlerle buluşacak. Asteroit Şehir, The Flash ve Elemental: Doğanın Güçleri, haftanın öne çıkan filmleri arasında...

AA

Asteroit Şehir, The Flash, Elemental: Doğanın Güçleri... Sinema salonlarında bu hafta birbirinden iddialı 7 film vizyonda!

The Flash

Ezra Miller, Sasha Calle ve Ben Affleck'in başrollerini paylaştığı "The Flash" aksiyon ve macera tutkunlarını sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor. Michael Keaton, Michael Shannon, Kiersey Clemons, Saoirse-Monica Jackson ve Ron Livingston gibi isimlerin de rol aldığı Andy Muschietti yönetmenliğindeki film, annesinin ölümünü engellemek için gücünü kullanarak zamanda geriye giden Barry Allen'ın, zamanın akışında istenmeyen sonuçlara yol açmasını konu alıyor.

Asteroit Şehir

Margot Robbie, Tom Hanks ve Scarlett Johansson'un başrolündeki "Asteroit Şehir", 1955 yılında bir Amerikan çöl kasabasında geçen hikayeyi beyaz perdeye taşıyor. Yönetmenliğini Wes Anderson'un üstlendiği romantik komedi türündeki film, bilimsel amaçlı düzenlenen bir programda beklenmeyen olayların meydana gelmesiyle yaşananları anlatıyor.

Elemental: Doğanın Güçleri

Disney ve Pixar'ın "Elemental: Doğanın Güçleri" adlı yeni animasyon filmi, ateş, su, toprak ve hava elementlerinin bir arada yaşadığı Element Şehri'nde geçen bir hikayeyi sinema perdesine taşıyacak.

Joyland

Saim Sadiq'in yönettiği, Ali Junejo, Rasti Farooq ve Alina Khan'ın rol aldığı Hint yapımı "Joyland", evin küçük oğlunun aşık olmasıyla hayatları değişen ataerkil bir ailenin hikayesini irdeliyor.

Benim Babam Bir Kahraman

Orçun Benli'nin yönetmen koltuğunda oturduğu "Benim Babam Bir Kahraman", oğlu ile İstanbul'un zengin semtlerine komşu olan gecekondu mahallesinde yaşayan bir adamın hikayesini odağına alıyor. Ufuk Bayraktar, Mahir İpek, Selim Erdoğan, Mehmet Emin Güney, İdris Nebi Taşka ve Aslıhan Kapanşahin'in oynadığı filmin senaryosunu yönetmen Orçun Benli, Şükrü Üçpınar ve Alptekin Öztürk birlikte kaleme aldı.

Obsesyon

Ekin Mert Daymaz, Ege Kökenli ve Sarp Can Köroğlu'nun başrollerini paylaştığı "Obsesyon" filmi bu hafta gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday. Eray Altay'in yönetmenliğini yaptığı film, sevdiği kadının kalbini kazanmaya çalışan obsesif bir adamın hikayesini konu ediniyor.

Hüddam 3: Lamia

Utku Uçar'ın yönettiği haftanın yerli korku filmi "Hüddam 3: Lamia", babasının intiharı ile sarsılan bir gencin gerçeği öğrenmek ve kan bağının üzerinde olan lanete son vermek için giriştiği mücadeleyi anlatıyor.

Gerçek ortaya çıkacaktır! Bilim kurgu ve gizem dizisi "Silo", izleyiciden tam not aldı

48 yıl sonra gösterime girdi! En uzun yapım süresi rekorunu hangi film elinde tutuyor?

Hafta sonu başlayıp bitirebileceğiniz 3 dizi önerisi

"Local Hero" (Yerel Kahraman) filmi neden zamanının onlarca yıl ilerisindeydi?