Sinemalarda bu hafta: ''The Batman'', Bergen'', ''Kaçış'' ve ''Yaramaz Çocuklar'' vizyonda!

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 4 film vizyona girdi. Heyecanla beklenen The Batman ve Bergen için beklenen gün geldi. Sinema salonlarının bu hafta şenlenmesi bekleniyor.

Bu hafta 4 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor. Özellikle Batman ve Bergen fanlarının sinema salonlarına akın etmesi bekleniyor. İşte, vizyona giren 2'si yerli 4 filmin konusu...

THE BATMAN

Robert Pattinson, Colin Farrell, Zoe Kravitz, Andy Serkis ve Paul Dano'nun başrollerini paylaştığı "The Batman", bu hafta aksiyon meraklılarını ve Batman fanlarını mest edecek. Robert Pattinson'ın Kara Şövalye'ye hayat verdiği The Batman, Gotham'daki ucu kendi ailesine de uzanan yolsuzlukları temizlemeye çalışan Batman'in, bir yandan Riddler isimli bir seri katille mücadelesini anlatıyor.Matt Reeves'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin görüntüleri Greig Fraser, müzikleri ise Michael Giacchino'nun imzasını taşıyor.

BERGEN

Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı, bir döneme damga vurmuş şarkıcılardan Bergen olarak tanınan Belgin Sarılmışer'in trajik olaylarla bezeli hayat hikayesini izleyeceğiz. Farah Zeynep Abdullah'la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşıyor. Dram ağırlıklı biyografi türündeki yapım, birbirinden başka güvenecekleri kimsesi olmayan bir anne ve kızın hayatta kalma mücadelesine odaklanıyor. Yapımcılığını Orchestra Content'in yaptığı, senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz'un kaleme aldığı filmin yönetmenliğini ise Mehmet Binay ve Caner Alper üstlendi.

KAÇIŞ

2022 Oscar Ödülleri'nde "En İyi Uluslararası Film", "En İyi Belgesel" ve "En İyi Animasyon" olmak üzere 3 dalda birden adaylık elde eden yapım, Danimarka'ya mülteci olarak gelen Amin'in, birçok engelle karşılaştığı yolculuğunu animasyon ve arşiv görüntülerini harmanlayarak izleyicilerin dikkatine sunuyor. "Kaçış", Jonas Poher Rasmussen tarafından sinema perdesine taşındı.

YARAMAZ ÇOCUKLAR

Belgesel türündeki film, 20 yıl önce kardeşleriyle benzer bir süreç geçiren ve eğitimine devam edebilmek için memleketinden ayrılan bir kişinin, kardeşlerine destek olmak için Fransa'dan köyüne dönüp onların yaşadıklarını kayıt altına almasını anlatıyor. Ahmet Necdet Çupur'un yönetmen koltuğuna oturduğu, başrolünde Zeynep Çupur, Mahmut Çupur ve Nezahat Çupur ile oynadığı "Yaramaz Çocuklar", Başka Sinema dağıtımıyla vizyona giriyor.

Yağmurlu günlerde seyredilecek 5 özel film

Sinema tarihinin en etkili sanatsal sesi Andrei Tarkovsky'nin 7 harika filmi

Akıl hastanesinde geçen en iyi 10 film