''Shrek'' serisinin en sevilen karakteri ''Puss in Boots'' (Çizmeli Kedi), 11 yıl sonra geri dönüyor

''Shrek'' serisinin hayranlarının en sevdiği karakter, aradan 10 yıldan uzun bir süre sonra bu yıl sinemalara geri dönüyor. ''Puss in Boots: The Last Wish'' (Çizmeli Kedi: Son Dilek) başlıklı yeni hikaye, sekiz canının yandığını ve şimdi sadece bir canının kaldığını öğrendikten sonraki macerayı anlatacak.

7'den 77'ye severek izlediğimiz Shrek serisiyle hayatımıza giren belalı kedicik "Puss in Boots", ikinci spin-off filmi ile tekrar beyaz perdede boy gösterecek. Filmin yeni fragmanı hemen aşağıda...

Puss in Boots'un yavaşlamaya ve normal bir kedi gibi yaşamaya çalışacağı filmde, "Çizmeli Kedi" bu yeni maceranın bir kısmını ev kedileri arasında geçirecek sıradan şeyler yapacak gibi görünüyor.

Puss, tek canının kaldığını geç de olsa fark ediyor ve artık hayatta kalmaya çalışıyor. Kaybettiği sekiz canı geri almak isteyen Puss'ın Kara Orman efsanesi Dilek Yıldızı'nı bulup bu canları tekrar dilemesi gerekiyor ve ormanda zorlu bir maceraya atılıyor.

Filmde Puss'ı tabii ki yine Antonio Banderas seslendiriyor. Banderas ile beraber seslendirme kadrosunda Salma Hayek, Harvey Guillén, John Mulaney, Florence Pugh, Wagner Moura, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez ve Da'Vine Joy Randolph gibi isimler de var.

Puss in Boots: The Last Wish'in beyaz perdede gösterileceği tarih 23 Eylül.