''Shining Girls''den fragman geldi: Elisabeth Moss yeni gerilim dizisinde bir seri katili takip ediyor

Apple TV+ yeni mini dizisi ''Shining Girls''den fragman yayınladı. 29 Nisan'da başlayacak olan 8 bölümlük dizinin başrolünde ünlü oyuncu Elisabeth Moss var. Moss, kaçan zor katili avlayan bir saldırıdan kurtulan olarak rol alıyor. Moss, 8 bölümlük gerilim dizisinde bir katili avlıyor!

"The Handmaid's Tale"in geri dönmesini beklerken yeni Apple TV+ dizisini mutlaka izlemeniz gerekenler listenize ekleyin. Elisabeth Moss "Shining Girls"de, acımasız bir saldırının ardından gazeteci olma tutkusu durdurulan gazete arşivcisi Kirby'yi canlandırıyor.

İddialı mini dizi "Shining Girls"de Kirby'nin geçmiş gazete kupürleri konusundaki uzmanlığına tanıklık ediyoruz ve Kirby yakın zamanda gerçekleşen bir cinayetin kendi saldırısını hatırlatmasından sonra, onlarca yıl boyunca birden fazla kadın ölümünün ardındaki yüzyıllık gizemi çözmeye başlıyor. Metafizik gerilim dizisinde Kirby'nin meslektaşı ve gizemi çözmeye yardım eden gazeteci rolünde Wagner Moura yer alıyor. Yakalanması zor katil rolünde ise Jamie Bell var.

Apple TV+'ın "Shining Girls" ilk üç bölümüyle 29 Nisan'da başlayacak ve ardından her hafta bir bölüm yayınlanacak. Lauren Beukes'in aynı adlı romanından uyarlanan dizi sekiz bölümden oluşuyor.

Tom Cruise dönüyor! "Top Gun: Maverick"ten yeni fragman geldi

Nisan ayında MUBI'de hangi filmler var?

Oscar ödüllü "Drive my Car" filminin yönetmeni Ryusuke Hamaguchi: Bu, kayıpla ve kayıptan sonra nasıl yaşayacağımızla ilgili bir hikaye