Sevgiliniz ile izleyebileceğiniz 5 romantik film önerisi

Sevgilinizle aşkınızı pekiştirecek ve asla unutamayacağınız 5 romantik filmi sizlerle paylaşıyoruz.

AKSAM.COM.TR

Esma Nur Ülker

İşte, sevdiğinizle geçirdiğiniz her dakikanın kıymetini size hissettirecek, en iyi 5 romantik film...

THE FOUNTAIN (KAYNAK) IMDB 7.2

Hayat ve ölümün iç içe olduğunu, esasında her ölümün yeni bir başlangıç olduğunu seyircisine hissettirmeyi amaçlayan romantik ve gizem dolu bir film Fountain. Başımıza gelen hoş olmayan olayları büyük bir teslimiyetle kabullendiğimiz takdirde anımızı iyi değerlendirebileceğimizi de vurgular. Şimdi size bir soru: "Ölmek üzere olan sevgilinin son günlerinde yanında olmak mı, yoksa ondan uzak kalarak sonucunu bilmediğiniz bir çalışmayla hastalığına çare aramak mı tercihiniz olur?"

P. S. I LOVE YOU (NOT: SENİ SEVİYORUM) IMDB 7.0

"Ne kadar cahiliz değil mi? Yaşlanmaktan o kadar korkuyoruz ki engellemek için her şeyi yapıyoruz. Biriyle yaşlanmanın aslında büyük bir imtiyaz olduğunu bilmiyoruz." Sahip olduğumuz değerleri bir kez daha gözden geçirmemiz gerektiğini hatırlatan, hayata daha sıkı sarılmamız gerektiğini hissettiren filmlerden biri daha: "Not: Seni Seviyorum." Bu filmi izlerken, sevgilinize gözleriniz dolu dolu sarılmaktan kendinizi alamayacaksınız.

HAPPY ACCIDENTS (HOŞ KAZA) IMDB 7.2

Aşkın iki insanı bir araya getiriş hikâyelerinden en çılgınca şeklini izlemeye hazır olun! İlişkiler arasındaki güvenin ne kadar önemli olduğunu sergileyen film, sizi çok güldürmekle birlikte aşkın; şapşal, gizemli ve tutkulu yönlerini doyasıya yaşatıyor. Özellikle bilim kurgu ve romantizmin biraz gizemle ve komediyle karıştırılması filme ayrı bir tat katıyor.

BEFORE SUNRISE (GÜN DOĞMADAN) IMDB 8.1

Çift arasında geçen diyalogların hatırına tekrar tekrar izlemekten kendinizi alamayacağınız bir klasik daha... Amerikalı turist Jesse ve Fransız öğrenci Celine, Budapeşte'den Viyana'ya giden bir trende tesadüfen tanışırlar. Jesse, Celine'e Viyana'da beraber bir gün geçirmeyi teklif eder ve o günün bitiminde ayrılacaklarını biliyorlardır.

BRICK LANE IMDB 6.6

Aşkın asla kurallardan oluşan bir kalıba sığmadığını, kendine ait bir duruşu olduğunu ve bu duruşun kişiyi nasıl değiştirdiğine şahit olabileceğiniz bir film "Brick Lane." Birbirlerine ilgi göstermeyen, saygı duymayan çiftlerin akıbetini gözler önüne seren yapım, sevgilinize biraz kızgınsanız, birbirinizi anlamanın bir başka yolunu size açacak...