Seth Rogan ve Keanu Reeves, Aziz Ansari'nin ''Good Fortune'' filminde rol alacak

Aziz Ansari'nin yazıp yapımcılığını üstlendiği ''Good Fortune'' filmi için çalışmalar başladı. Ansari'nin ilk filminin yıldızları ise Seth Rogan ve Keanu Reeves olacak.

Far Out

İki yıldız aktör Seth Rogan ve Keanu Reeves, Aziz Ansari'nin yönetmenliğini üstlendiği ilk filmi "Good Fortune"un kadrosuna katıldı.

Lionsgate Motion Picture Group'un başkanı Joe Drake, "Bu filmde gerçekten iyi bir şans yakaladık" dedi. "Senaryoyu seviyoruz ve hem oyuncu hem de yönetmen olarak Aziz'e yürekten inanıyoruz. Ve Aziz'in yanı sıra birinci sınıf iki inanılmaz yetenek olan Seth ve Keanu'yu da eklediğinizde, bu bizim için çok özel bir film olma potansiyeline sahip. Bu proje için hızla harekete geçtik" dedi.

Seth Rogan en son 2023 yapımı "The Super Mario Bros. Movie" filminde Donkey Kong rolünü seslendirdi. Keanu Reeves ise kısa süre önce John Wick film serisindeki görevine John Wick 4 ile son verdi. Ansari'nin daha önce ilk yönetmenlik denemesini "Being Mortal" filmiyle yapması planlanıyordu, ancak bu filmin yapımı, filmin yıldızlarından biri olan Bill Murray'e karşı uygunsuz davranış şikayetleri nedeniyle durduruldu.

Yıldızlardan oluşan oyuncu kadrosuyla büyüleyen 5 unutulmaz film

Sinema ile kalbinize temiz hava girsin! En iyi ve en özel bahar filmleri