Don't Look Up: Komik ve gerçek bir film!

Hafta sonu dijital platformlarda önemli yapımlar yer aldı. En dikkat çekeni ise Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence'lı Netflix yapımı “Don't Look Up” (Yukarı Bakma)! Dünyayı, yukarıya baktırmak için ne gerekiyor bilinmez ama eğlenceli, endişeli ve korkunç gerçek bizi bekliyor.

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Büyük soru şu: Dünyanın sonu yaklaşsaydı, politikacıların doğru şeyi yapacağına güvenir miydiniz? "Don't Look Up" yazar ve yönetmen Adam McKay'in en yeni uzun metrajlı filmi. Hafta sonu sevdiklerinizle dünyanın sonu hakkında, gerçek ama komik bir film seyretmek isterseniz "Don't Look Up" iyi bir seçim olabilir.

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) Michigan Eyaleti'nde doktora öğrencisi... Dünyaya yaklaşan ve tam olarak 6 ay 14 gün içinde tüm yaşamı sonlandıracak büyük bir kuyruklu yıldız keşfeder. O ve profesör Randal Mindy (Leonardo DiCaprio), Başkan Janie Orlean'a (Meryl Streep) brifing vermek için Beyaz Saray'a gider. Dünyanın derdini anlatırlar "hepimiz öleceğiz" derler. Onlara söylenen şudur: Yukarı bakma!

"Don't Look Up" modern çağla, ünlülerle, siyasilerle ve sosyal medyanın saçmalıklarıyla yakından ilgileniyor ve bunu çok eğlenceli yapıyor. McKay asla geri adım atmıyor ve bu da seyircinin tepkisinde belirleyici bir faktör. Bu film sayısız nedenden ötürü seyirciyi ikiye bölecek ancak, etkileyici bir kadro, iyi yönetim ve baştan sona hareketli bir seyirlik var karşımızda... Yıkıcı ve eğlenceli bir politik hicivle ilgileniyorsanız "Don't Look Up"a büyük ödülü verirsiniz!

Soğuk ve karlı gecelerde beyninizi donduracak buz gibi 10 kış filmi!

Bu liste çok tartışılır! Gerçekte sıkıcı olan 15 "kült" film