Russell Crowe, oyunculuktan emekli olmayı düşündüğünü doğruladı

Avustralyalı aktör Russell Crowe, film endüstrisinde kırk yıl geçirdikten sonra oyunculuktan emekli olmayı düşündüğünü açıkladı.

Far Out

Russell Crowe, bu hafta başlarında Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen 57. Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali'ndeki bir gösteri sırasında düşüncelerini anlattı.

İkonik Gladyatör aktörü, yaşına ve buna bağlı olarak görünümündeki değişikliğe değinirken tatsız bir açıklama yaptı. Crowe, etkinlik sırasında basına, "Aynanın önünde duruyorsunuz ve 'Bu da kim?' diyorsunuz. Artık o dönemdeyim" dedi.

Erken bir yaşta emekliliği düşünmesine rağmen Crowe, şu anda yeni Gladiator devam filmini yöneten 85 yaşındaki yönetmen Ridley Scott'ta hayran olunacak çok şey bulduğunu açıkladı. "Ridley Scott'ı rol modelim olarak alacağım: O, işinde hâlâ yeni şeyler keşfediyor. Ben de öylece dururum ve benden bir daha asla haber almazsınız. Daha ne olacağına karar vermedim. Bunlar çok geçerli iki seçenek."

30 Haziran'da Crowe, Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali'nin ilk akşamında Kristal Küre ödülüne layık görüldü. Crowe, projede yer almamasına rağmen Gladyatör devam filmiyle ilgili olarak aldığı çok sayıda soruyu yanıtlamış ve şöyle demişti: "Bu lanet film hakkında bana sorulan sorular için bana para ödüyor olmalılar!"

"Yola çıkmalı" dedirten en iyi yol ve yolculuk filmleri

Akıllara durgunluk veren 5 iyi psikolojik gerilim filmi

Hafta sonu başlayıp bitirebileceğiniz 3 dizi önerisi