Roza filmi etkileyici konusuyla izleyici derinden sarsacak

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Bahar Şahin ve Burak Sevinç'in başrollerini paylaştığı ''Roza'' filmi izleyiciyi karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Roza filmi etkileyici konusuyla izleyici derinden sarsacak.

Hamit İzol'un aynı adlı kitabından beyazperdeye uyarlanan "Roza" filminin başrollerinde; Belçim Bilgin, Fikret Kuşkan, Bahar Şahin, Burak Sevinç, Deniz Bolışık, Ümit Çırak, İzzet Yüksek, Berk Bakioğlu, Ayça Kuru, Hasan Balay, İrem Sultan Cengiz ve Arin Alkış gibi isimler yer alıyor. Roza filmi hikayesi ile dikkat çekiyor.

ROZA KONUSU

Mevsimlik işçi olarak Urfa'dan Mersin'e göç eden bir ailenin dramını anlatan 'Roza'da Belçim Bilgin; 'Fate', Fikret Kuşkan; 'Hüseyin', Bahar Şahin; 'Xezal', Burak Sevinç; 'Ferdi' olarak seyirci karşısına çıkacak. Törenin buyurduğu şekilde hayatlarına devam eden 'Fate' ve 'Hüseyin', kızları 'Xezal'ın yaşadığı zorlukların ardından karşı karşıya gelecek.

Habertürk'te yer alan habere göre; Fikret Kuşkan, 'Hüseyin' olarak bir babanın dramını en içli şekilde yaşatırken bir aileyi geçindirmek için nasıl canla başla mücadele edilebileceğini gösterecek ve evlat sevgisinin nasıl olabileceğini kanıtlayacak. Belçim Bilgin 'Fate' ile bu toprakların en büyük sıkıntılarından birini hatırlatacak, törenin nasıl can aldığını ve ailelerin buradaki rolünü üzücü bir şekilde yaşatacak.

Bahar Şahin'in ise ters köşe bir karakterle seyircileri şaşırtacağı 'Roza'da, 'Xezal' karakteri masumiyeti gözler önüne serecek. Hayattaki tek arzusu mutlu olmak olan Xezal, kaldıramayacağı yükler ile yüzleşecek. Burak Sevinç'in 'Ferdi' performansı ise izleyicileri şok edecek ve herkesin yeniden bir sorgulamaya gitmesini sağlayacak.