Robert Pattinson'lı ''Mickey7'' filmi hakkında her şey

Ödüllü ''Parazit'' filminin yönetmeni Bong Joon-ho ve ünlü oyuncu Robert Pattinson birlikte ilk filmlerinde işbirliği yapacaklar. Bilim kurgu filmi ''Mickey7'' hakkında bilmeniz gereken her şey, haberimizde.

Nihayet bekleyiş sona erdi! Parasite ile adından çokça söz ettiren Bong Joon-ho'nun bir sonraki filmi "Mickey7" geliyor. Peki "Mickey7" hakkında neler biliyoruz?

Edward Ashton'ın bir kitabına dayanan "Mickey7", uzayda geçen bir distopik bilim kurgu gerilim filmi. Uyarlandığı kitap oldukça yeni, Şubat 2022'de piyasaya sürüldü.

"Mickey7" buz gezegeni, Niflheim'e gönderilen ve gerektiğinde gözden çıkarılabilecek olan bir çalışanın hikayesini anlatıyor. Görev ne zaman çok tehlikeli, hatta intihar görevi gibi olursa olsun ekip Mickey'i görevlendirir. Eğer Mickey görev esnasında ölürse, yeni bir beden yaratılır ve anıları yüklenir. Altıncı ölümünden sonra yaşama başlayan Mickey7, yaşadığı hayatın neye benzediği ve bu görevin neden kendisine kaldığını nihayet anladığında hayatının akışı tamamen değişir.

Mickey7 için henüz onaylanmış bir çıkış tarihi yok, ancak bazı hırslı film uzmanları, filmin beş aylık bir geri dönüş yapıp 2023 Cannes Film Festivali'ne hazır olmasını umuyor.

Filmin oyuncu kadrosuna gelirsek... Başrolünü, son olarak "Batman" performansıyla büyük beğeni toplayan Robert Pattinson'ın üstleneceği filmin kadrosuna Mark Ruffalo, Toni Collette ve Naomi Ackie katılıyor. Ackie'nin filmde yer alacağı resmen kesinleşti, Mark Ruffalo ve Toni Collette ise son görüşmeleri gerçekleştiriyorlar.

İki Oscar ödüllü Anthony Hopkins psikanalizin babası Freud'u canlandıracak

Sinemanın zor insanları: Polislerin dramını anlatan 5 iyi suç filmi

Evlilik hakkında yapılmış en iyi 10 film