Ridley Scott imzalı Napolyon filminin vizyon tarihi belli oldu

''Napolyon'' (Napoleon) ödül sezonu için tam zamanında sinema salonlarına hücum edecek. Ridley Scott, tarihi destanı ''Napolyon''u (Napoleon) bu yılın sonlarında piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Ridley Scott'ın tarihi destanı, 22 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek ve belirsiz bir tarihte dünya çapında Apple TV+'ta yayınlanacak.

"Napolyon" (Napoleon), David Scarpa'nın senaryosundan Ridley Scott tarafından yönetiliyor. Fransız imparatoru ve askeri lideri "Napolyon"u, ünlü aktör Joaquin Phoenix canlandırıyor. "Napoleon" filmi, destansı savaşların yanı sıra vizyoner komutanın Vanessa Kirby'nin canlandırdığı eşi Josephine ile değişken ilişkisine de bakacak. Apple geçtiğimiz günlerde, Phoenix'in at sırtında, kılıcı kınından çıkarıldığı filmden bir ilk bakış görüntüsü yayınladı.

Merakla beklenen film ayrıca imparatorun en ünlü savaşlarından bazılarını, şaşırtıcı stratejik yeteneğine ve mutlak üstünlük açlığına dikkat ederek tasvir edecek. "Napolyon" (Napoleon) 22 Kasım 2023'te sinemalarda olacak. Daha sonra Apple TV+'ta yer alacak, ancak yayın sitesine ne zaman geleceği belli değil.

"Süper Mario Kardeşler Filmi" ABD gişesinde rekabeti alt üst etti

TRT ortak yapımı "Mannu Çanakkale'de" 14 Nisan'da izleyiciyle buluşacak