Renée Zellweger gerçek bir suça dayanan mini dizi ''The Thing About Pam'' ile döndü!

İki Oscar ödülüne sahip Renée Zellweger, NBC'nin 8 Mart'ta gösterime giren yeni mini dizisi “The Thing About Pam” ile ekranlara döndü. Zellweger, rol aldığı dizi hakkında ''Neden, neden, neden?'' diye sormanızı sağlıyor'' yorumunu yaptı. Peki, “The Thing About Pam” dizisinin konusu ne? İlk izlenimler haberimizde...

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

İki Oscar ödüllü Renée Zellweger, "The Thing About Pam" dizisiyle ve protez katmanlarıyla şekillenen yeni bedeni ile görücüye çıktı. 6 bölümlük mini dizi gerçek bir suça dayanıyor.

Ödüllü oyuncu Renée Zellweger, 2011'de gerçekleşen, akıllara durgunluk veren bu hikayeyi araştırmaya başladıktan sonra televizyona uyarlamak için yapımcılığa soyunuyor. Hala devam eden bir dava olduğu için çok dikkatli olduklarını söyleyen Zellweger, Pam Hupp'a dönüşmek için epey çaba göstermiş.

Altı bölümlük gerçek hikayeye dayanan suç dizisi, NBC haber dergisi "Dateline" ve 201 podcast'te araştırılan, 2011 yılında gerçekleşen Betsy Faria cinayetine dayanıyor. 2011 yılında Betsy Faria'nın kocası Russ, eşini öldürmediğini söyledi ancak mahkumiyetten kurtulamadı. Bu vahşi suç, her şeye burnunu sokan Pam Hupp'un şeytani bir planı ortaya çıkaracak bir dizi olaylar zincirini başlattı.

Eleştirmenlerden çok karışık eleştiriler alan "The Thing About Pam"in pek çok sorunu var ama oyuncu kadrosu bunlardan biri değil. Dizi; Renée Zellweger, Judy Greer, Josh Duhamel, Katy Mixon ve Glenn Fleshler'ın da aralarında bulunduğu yıldızlarla parlıyor çünkü.

Juliette Binoche'a yakın plan: Hayatı, ödülleri ve en iyi filmleri...

From: "Lost"un yapımcı ve yönetmeninden yeni bir gizem-korku dizisi!