Ray Liotta'nın oynadığı son film ''Fool's Paradise''tan fragman geldi

Charlie Day, ilk yönetmenlik denemesini hiciv komedisi ''Fool's Paradise'' ile yapıyor ve ani ölümüyle üzen Ray Liotta'nın yer aldığı filmden ilk fragman yayınlandı.

Ken Jeong, Adrien Brody, Jason Sudeikis, Edie Falco, Ray Liotta ve John Malkovich'in de rol aldığı komedi filmi "Fool's Paradise"tan ilk tanıtım geldi.


Aynı zamanda senaryoyu da yazan Charlie Day, "Fool's Paradise"da iki karakter olarak rol alıyor: Akıl sağlığı merkezinden yeni çıkmış dilsiz bir adam ve Western filminin yapımını bitirmeyi reddeden huysuz bir metod oyuncusu! Filmin yapımcısı (Ray Liotta), Los Angeles sokaklarında dolaşan dilsiz adamı keşfettiğinde, film yıldızının yerini doldurmaya başlar. Kısa süre sonra, bir yayıncı (Ken Jeong) ona Latte Pronto sahne adını verir ve onu kanatları altına alarak bir yıldıza dönüştürür. Film, Latte ve reklamcının şöhret ve servet, drama ve şov dünyasının entrikaları ve kariyerleri çöktüğünde kaçınılmaz düşüşleri arasında gezinirken takip ediyor.

Film, Kate Beckinsale, Adrien Brody, Jason Sudeikis, Edie Falco, Jason Bateman, Common, Jillian Bell, Dean Norris, Jimmi Simpson ve John Malkovich'in de yer aldığı bir oyuncu kadrosuna sahip. Aynı zamanda Ray Liotta'nın ani ölümünden önce rol aldığı son film olan "Fool's Paradise", 12 Mayıs'ta vizyona girecek.

Aile içi dinamikleri gözler önüne seren 3 harika film önerisi