Ralph Fiennes ve Juliette Binoche, tarihi destan ''The Return''ün başrolünde

Ralph Fiennes ve Juliette Binoche yıllar sonra ''The Return'' filminde birlikte! İtalyan yönetmen Uberto Pasolini'nin yönettiği film, Homeros'un eski edebiyat klasiği Odysseia'ya dayanıyor.

Ralph Fiennes ve Juliette Binoche, 1996'daki İngiliz Hasta'dan bu yana yirmi yedi yıl sonra yeniden birlikte oynuyorlar. Filmin prodüksiyonunun Yunanistan'da başlaması ve daha sonra İtalya'da devam etmesi bekleniyor. Peki "The Return" ne anlatıyor?

Ralph Fiennes, Ithaca kıyılarına vurduktan sonra bitkin ve tanınmaz halde nihayet evine dönen Ulysses'i canlandırıyor. Bu arada krallık, çok değişti. Ulysses'in karısı Penelope (Juliette Binoche) şimdi kendi evinde bir tutsak, yeni koca ve dolayısıyla yeni kral olarak seçilmek isteyen birçok hırslı talip tarafından zulüm görüyor. Babasız büyüyen oğlu Telemachus (Charlie Plummer), kendisini Penelope'nin ve krallığın fethine engel olarak gören insanlar tarafından ölümle yüzleşmek zorunda kalır. Ulysses de değişti. Savaş deneyiminin damgasını vurduğu o, artık halkının hatırladığı güçlü savaşçı değil. Ancak, ailesini ve kaybettiği sevgiyi geri kazanma gücünü bulmak için geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

Senaryosunu Edward Bond, John Collee ve Pasolini'nin yazdığı "The Return"de Charlie Plummer da rol alıyor. Filmin 2024 yılında sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor.

David Cronenberg'in filmi mini dizi oldu! "Dead Ringers"ın başrolünde Rachel Weisz var

"Joker: Folie à Deux"tan Lady Gaga ve Joaquin Phoenix'li ilk kare geldi