Quentin Tarantino, ''Kill Bill Vol. 3'' için son sözü söyledi

Üçüncü bir Kill Bill filmiyle ilgili söylentiler uzun süredir ortalıkta dolaşıyordu ama bu konuda son sözü Quentin Tarantino söyledi.

Kill Bill 3'ü yapmak için Quentin Tarantino'yu görmek isteyen birçok hayrana rağmen, yönetmen onuncu ve sonuncu filmini çekmekle meşgul.

Tarantino'nun geniş filmografisi içinde Kill Bill, hem birinci hem de ikinci bölümüyle en çok öne çıkan filmlerden biri ve olası bir üçüncü bölüm söylentileri yıllardır ortalıkta dolaşıyor. Aslında, orijinal başrol Uma Thurman'ın kızı Maya Hawke ile yeni bir film fikri, Stranger Things aktrisine son derece çekici gelmişti.

Ancak devamı ile ilgili son sözü söyleyecek isim Tarantino ve ünlü yönetmen projeye pek ikna olmuşa benzemiyor. Hatta, bu yılın başlarında Tarantino, tanıştığı ancak asla ünlü olamayan ve gerçek bir film eleştirmenini konu aldığını söylediği "The Movie Critic" adlı son filmi hakkında birkaç ayrıntı paylaştı.

Böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Son filmim bir film eleştirmeni hakkında. Ve o 70'lerde geçiyor.

Peki, Kill Bill ne hakkındaydı? Hikaye, düğünü sırasında korkunç bir saldırıya uğrayan ve birçok misafirin ve damadın öldürüldüğü gelinin etrafında dönüyor. Gelin, 4 yıl sonra uyandığı derin bir komaya girer. Etrafını saran ölümlerle yıkılan ve kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan gelin, kendisine bu kadar acı çektirenlere ve özellikle de başına gelen her şeyin sorumlusu olan eski erkek arkadaşı Bill'e karşı intikam yolculuğuna başlar.

"Yola çıkmalı" dedirten en iyi yol ve yolculuk filmleri

Akıllara durgunluk veren 5 iyi psikolojik gerilim filmi

Neşeniz yerine gelsin! Hem güldüren hem de düşündüren en iyi komedi filmleri