Paul Schrader, Oppenheimer'ı ''bu yüzyılın en önemli filmi'' olarak adlandırdı

Taxi Driver ve Master Gardener gibi filmlerin yapımcısı ve senaristi Paul Schrader, Christopher Nolan'ın destansı biyografisi Oppenheimer'a olan derin hayranlığını dile getirdi.

Far Out

Paul Schrader, Oppenheimer'ı yer göğe sığdıramadı. Usta yönetmen "Bu yüzyılın en iyi, en önemli filmi. Bu yıl sinemalarda bir film izleyecekseniz, Oppenheimer olmalı" dedi.

Atom bombasının babası J. Robert Oppenheimer'ın hikayesini anlatan Oppenheimer'da; Amerikalı teorik fizikçi olarak Cillian Murphy, Florence Pugh, Matt Damon, Emily Blunt ve Robert Downey'nin de yer aldığı birinci sınıf bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Muhteşem sinema maceralarıyla tanınan Nolan, ilk kez bir biyografi filmi çekiyor.

Oppenheimer... Bu yüzyılın en iyi, en önemli filmi. Bu yıl sinemalarda bir film izleyecekseniz, Oppenheimer olmalı. Ben bir Nolan hayranı değilim ama bu, kapıları menteşelerinden uçuruyor! (Paul Schrader)

Nolan'ın yeni filminin tanıtımı, hayranların internette viral "Barbenheimer" çılgınlığı yaratmasıyla Greta Gerwig'in Barbie'sinin varlığıyla önemli ölçüde arttı. Gerwig'in son filmi, ikonik Mattel oyuncağını beyaz perdeye taşıyor ve Margot Robbie, plastik bir hayatta yaşayan ve hayatın anlamını anlamaya başlayan genç bir kadının ana rolünü üstleniyor. Ryan Gosling, Robbie ile birlikte rol alırken, Michael Cera, Emma Mackey, Issa Rae ve Hari Nef gibi oyuncular yardımcı kadroya katılıyor.

"Oppenheimer"ın yönetmeni Christopher Nolan, telefon ekranında film izleyenler hakkında net konuştu

Christopher Nolan'ın "Openheimer" filmi için ilk yorumlar geldi: "Muhteşem bir başarı!"