Patricia Arquette'in yönettiği ''Gonzo Girl'' filminde Camila Morrone ve Willem Dafoe başrolde

Deadline'ın haberine göre; Patricia Arquette, başrollerini Camila Morrone ve Willem Dafoe'nun olduğu, ''Gonzo Girl'' uyarlamasıyla ilk uzun metrajlı yönetmenliğini yapmaya hazırlanıyor.

Cheryl Della Pietra'nın aynı adlı ünlü romanından uyarlanan "Gonzo Girl"ün yönetmen koltuğunda oyuncu Patricia Arquette var. İlk yönetmenlik denemesinde Arquette, "gonzo gazetecisi" Walker Reade'in uzun yıllar akıl hocası ve yöneticisi olan "Claudia" rolünü oynayacak.

Roman 1992'de geçiyor ve hevesli bir yazar olan Alley Russo'nun (Camila Morrone) Aspen'deki parti evinde yaşayan efsanevi "gonzo gazetecisi" Walker Reade'in (Willem Dafoe) asistanı olarak heyecan verici yeni bir işi var. Ünlü kaotik Walker'ın uzun zamandır vaat ettiği gerçek ve kurgu bulanıklığı üzerinde çalışmaya alışmasına yardım etme emri altında, Alley çok geçmeden gerçeği öğrenir: Bir ömür boyu süren kronik madde bağımlılığı, Walker'ın yazma yeteneğini yontmuştur!Alley artık, Walker'ın nutuklarını ve övgülerini kendi zihninin ve kendi daktilosunun filtresinden geçirerek yayınlanabilir düzyazıya dönüştürmeye başlar.

Bu, oyunculuk tarafında ilk yönetmenlik denemesine damgasını vuracak olsa da, Arquette geçtiğimiz günlerde Apple'ın "Severance" dizisinde, eleştirmenlerce beğenilen çalışmasıyla yardımcı kadın oyuncu adaylığı alarak bir ödül daha kazandı. Ünlü oyuncu daha sonra yapımcılığını da üstlendiği AppleTV+ dizisi High Desert'da yer alacak.

Yaşam kültürü ve onur hakkında iyi niyetli, tertemiz bir film: "With Honors" (İnsanlık Yolu)

Üçleme sona eriyor! "Halloween Ends" filminden yeni fragman yayınlandı

Jordan Peele'nin korku destanı "Nope" (Hayır) filmine ilk tepkiler olumlu