Parlak bir uyarlama! Psikolojik gerilim dizisi ''Dark Winds'' 2. sezonla geri dönüyor

Kızılderililer, onur mücadelesi, cinayet ve sırlar... Başrollerinde Zahn McClarnon, Kiowa Gordon ve Jessica Matten'ın yer aldığı ''Dark Winds'' dizisinin 2. sezonuna Temmuz'da kavuşuyoruz!

aksam.com.tr

Graham Roland tarafından Tony Hillerman'ın "Leaphorn & Chee" roman serisine dayanan psikolojik gerilim dizisi "Dark Winds", 2. sezonla geri dönüyor.


İlk sezonuyla ilgi çeken ve olumlu yorumlar alan psikolojik gerilim ve suç temalı "Dark Winds" dizisi, bir çifte cinayet davasında ipuçlarını ararken kendi manevi inançlarına meydan okumak zorunda kalan iki Navajo polis memuru Leephorn ve Chee'nin hikayesini konu ediyor.

Yeni sezonda Teğmen Joe Leaphorn, eski yardımcısı Jim Chee ile yeniden bir araya gelir ve ayrı davaları onları aynı şüphelinin peşinde bir araya getirir. Kendilerini, Navajo Ülkesinin yüksek çölünde, Leaphorn'un ahlaki ve mesleki kurallarına meydan okuyan bir sırrı korumak için gözlerini onlara çevirmiş bir katili kovalarken bulurlar.

2022'de yayınlanmaya başlayan "Dark Winds" dizisinin ikinci sezonu da, birinci sezon gibi 6 bölümden oluşuyor. Dizi, 30 Temmuz'da izleyiciyle buluşacak.

Gişeye hakimler ama ödüllere değil! İşte, Oscar kazanan süper kahraman filmleri

Hafta sonu başlayıp bitirebileceğiniz 3 dizi önerisi

Lily Gladstone, 2023'e "Killers of the Flower Moon" ve "The Unknown Country" ile iz bırakıyor