Park Chan-wook, Netflix filmi ''War and Revolt''un ortak yazarlığını ve yapımcılığını üstlenecek

Savaşın karmaşasında geçen, merakla beklenen ''War and Revolt'', izleyicileri düşmana dönüşen iki çocukluk arkadaşının sürükleyici bir yolculuğa çıkarıyor. Tarihi film, heyecan verici anlatımı ve yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla izleyicileri büyüleyecek.

Güney Koreli film yapımcısı Park Chan-wook, yeni bir gerilim filmi olan "War and Revolt"u birlikte yazmak ve yapımcılığını üstlenmek için ilk kez Netflix ile iş birliği yapıyor. Dönem filmi, Kore'nin Joseon hanedanlığında geçecek ve birbirini çocukluktan beri tanıyan iki arkadaşı konu alacak.

Dünyaca ünlü film yapımcısı Park Chan-wook'un yapımcı ve ortak yazar olarak dahil edilmesi, Netflix ile ilk film işbirliği olması nedeniyle, başka bir heyecan ve önem katmanı daha ekliyor. Kore sinemasını haritaya koyan film yapımcısı olarak bilinen Park Chan-wook, kendine özgü hikaye anlatma tarzı ve görsel olarak çarpıcı filmleriyle uluslararası beğeni topladı.

Gang Dong-won, Park Jeong-min, Cha Seung-won, Kim Shin-rock, Jin Sun-kyu, Jung Sung-ill gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin yönetmeni Kim Sang-man... Old Boy, The Handmaiden ve Decision to Leave filmleriyle tanınan usta yönetmen Park Chan-wook, yeni Netflix gerilim filmi "War and Revolt"un ortak yazarlığını ve yapımcılığını üstlenecek.

"Oppenheimer" filmi için geri sayım başladı: "Gözleriniz uçacak"

"Stephen King on Screen" belgeselinin yeni fragmanı yayınlandı

Nostaljiyi keşfeden en iyi 5 film

Altın Palmiye ödüllü "Anatomy of a Fall" (Bir Düşüşün Anatomisi) filmi hakkında bilmeniz gereken her şey