Ozark 21 Ocak'ta veda edecek

Bir dönem fırtınalar estiren ve kısa sürede geniş hayran kitlesinin övgüsünü kazanan Ozark 3 sezonu geride bıraktı. Hayranları şimdi 4. Sezon için gün sayıyor. Peki Ozark'ı bu kadar özel kılan ne?

Aksam.com.tr

"Ozark" 4. ve son sezonu için, yeni yayınlanan görüntüler ve teaserlarla muhteşem bir dönüşe hazırlanıyor. 3 sezonu keyifle geride bırakan seyircinin dışında, Ozark'ı hiç seyretmeyenler için hala vakit var. Zira Ozark'ın 4. sezonu 21 Ocak'ta seyircisini karşılayacak.

"Ozark", günümüzde geçen heyecan verici bir drama ve Byrde ailesinin normal, banliyö Chicago yaşamlarından Missouri Ozark'taki tehlikeli suç girişimlerine olan yolculuğunu takip ediyor.

Dizi, sıradan insanların gözünden kapitalizmi, aile dinamiklerini ve hayatta kalmayı yorumluyor.

21 Ocak 2022 tarihinde ekranlara veda etmek için dönecek olan başarılı dizi, suç, dram ve gerilim türlerinin bir karışımı niteliğinde.

"Ozark" hayranları son maceraya dair şimdilik yayınlanan yeni görüntülerle yetiniyor.

Dizinin başrollerinde Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz yer alıyor.

Her şeyin nerede biteceğini biliyorum. Cevaplama fırsatına sahip olduğum büyük soruyla ilgileniyordum: Peşini bırakacaklar mı yoksa bedel mi ödeyecekler? Byrdes'in yaptıklarının ya da eksikliğinin sonuçları hakkında seyirciye ne mesaj vermek istiyor? Bununla ilgili harika sohbetlerimiz oldu ve bu konuda gerçekten iyi fikirler var Özellikle, son bölümün sonunda ne tür bir şey oluyor: Biliyorum ve bu harika.
Jason Bateman

Kabus gibi bir peri masalı: Spencer

Y kuşağının huzursuzluğuna dair eğlenceli bir film