Oscar ödüllü Michelle Yeoh ve Ke Huy Quan, ''American Born Chinese'' dizisinde yeniden birlikte

2023 film ödülleri sezonu sona ermiş olsa da, yılın en çok konuşulan filmi ''Her Şey Her Yerde Aynı Anda'' (Everything Everywhere All at Once) yıldızları Michelle Yeoh ve Ke Huy Quan yeni bir dizi için yeniden bir araya geliyor.

Michelle Yeoh, Ke Huy Quan ve Stephanie Hsu'nun buluştuğu Disney Plus aksiyon komedi dizisi "American Born Chinese" dizisinden ilk teaser yayınlandı.

"American Born Chinese", Gene Luen Yang'ın 2006'da yayınlanan ödüllü çizgi romanına dayanıyor. Dizi, ağırlıklı olarak beyaz bir Amerikan kültüründe kimliğiyle mücadele eden Çinli-Amerikalı bir genç olan Jin Wang'ın hikayesini anlatıyor. Jin, kültürel geçmişinin karmaşıklığı ve çevresindekilerin beklentileri arasında gezinmeyi öğrenirken, dizi izleyicileri bir kendini keşfetme yolculuğuna çıkarıyor. Jin Wang, Wei-Chen adında bir öğrenciyle tanıştığında, kendisini Çin mitolojisindeki Tanrılar arasında bir savaşın içinde bulur.

95. Oscar Ödül Töreni'nde En İyi Film dahil olmak üzere 7 ödül kazanan "Everything Everywhere All at Once" (Her Şey Her Yerde Aynı Anda) filminin yıldızları Michelle Yeoh, Ke Huy Quan ve Stephanie Hsu dizinin kadrosunda. "American Born Chinese" 24 Mayıs'tan itibaren Disney+'ta yayınlanacak.

95. Akademi Ödül Töreni'nde "Her Şey Her Yerde Aynı Anda" 7 Oscar kazandı