''Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'' yeni versiyonuyla gişeninin zirvesine geri döndü

''Spider-Man: No Way Home'' (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) yeni versiyonuyla ABD gişesinde zirvede! ''Top Gun: Maverick'' ise yeniden ikinci sıraya yükseldi.

Sony'nin, 11 dakikalık uzatılmış kurgusuyla yeniden vizyona soktuğu "Spider-Man: No Way Home" (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu ve 6 milyon dolar kazandı.

ABD'de "Sinema Günü" için ülke genelinde yapılan 3 dolarlık bilet kampanyasıya seyirciler tekrar izlemek istedikleri filmler için sinemalara akın etti. İndirim sayesinde, bir gün içinde toplamda 8 milyon seyirciye ulaşıldı.

"Spider-Man: No Way Home" (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu ve gişenin ilk sırasındaki yerini aldı. Gişenin ikinci sırasına ise, dijital platformlarda yayınlanmasına rağmen "Top Gun: Maverick" yerleşti ve 5.5 milyon dolar kazandı.

ABD gişesinin üçüncü sırasında animasyon film "DC Süper Evciller" takımı, dördüncü sırada Brad Pitt'li aksiyon filmi "Suikast Treni" yer aldı. Geçen hafta sonunda gişenin lideri konumunda olan korku filmi "Davet" ise bu hafta sonunda, 4.7 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek ilk beş listesinin son sırasına geriledi.

Öğrencilerin izlemesi gereken 7 harika film

Eylül'de kaçırılmaması gereken en iyi film önerileri

Kalp atışınızı hızlandıracak, gözden kaçmaması gereken 5 psikolojik gerilim filmi