''Oregon'' filminin galası gerçekleştirildi

Ümit Ünal'ın kaleme aldığı, Kerem Ayan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ''Oregon'' filminin galası yapıldı. Film, bir doldurma müzik kaseti çevresinde şekillenen olay örgüsüyle izleyiciyi alışılmamış bir hikayenin içerisine çekiyor.

AA

Bir gün içinde geçen ve sıcak bir hikaye anlatan "Oregon" filminin galası, oyuncuların katılımıyla yapıldı.

Galada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başrol oyuncusu Aslı İnandık, uzun bir süredir filmi beklediklerini dile getirerek, "Çok merak ediyoruz, henüz biz de izlemedik. Ama her şeyden önce Oregon'un iyi hissettiren bir film olduğunu düşünüyoruz" dedi. Diğer başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu da çok güzel bir set ortamı olduğundan bahsederek, "Zihni Göktay ve Nevra Serezli gibi değerli isimlerle rol almış olmaktan dolayı çok mutluyum. Bir günde geçen bir hikaye olduğu için devamlı olarak heyecanın olduğunu söyleyebilirim" diye konuştu.

Filmin yönetmeni Kerem Ayan, Oregon isminin nereden geldiğinin filmin sonunda anlaşılacağına işaret ederek, "Çok büyük bir sır değil tabii ama yine de izledikten sonra seyircilerin görmesini istiyoruz. Şahane bir ekiple çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. İnşallah izleyenler tatlı bir gülümsemeyle filmden çıkarlar diye umut ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Oregon filmi, izleyenleri tek bir günün örgüsü içinde gelişen ilginç bir serüvene şahit olmaya hazırlıyor. Bir doldurma müzik kaseti çevresinde şekillenen olay örgüsüyle izleyicisini alışılmamış bir hikâyenin içerisine çeken ve İstanbul'da geçen film, 80'li yılların toplumsal yaşamının merkezinde çeşitli insan panoramalarını yansıtırken aynı zamanda bugüne hazırlık yapan detaylara da yer veriyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Ferit Aktuğ, Selen Uçer, Nazlı Bulum, Özgür Emre Yıldırım, Nejat İşler, Zihni Göktay ve Nevra Serezli gibi isimler yer alıyor. Ümit Ünal'ın kaleme aldığı, Kerem Ayan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu film, 28 Nisan'da izleyici ile buluşacak.

En iyi 5 süper kahraman filmi

Usta yönetmen David Lynch sinemaların ölümünden yakındı, telefon ve tabletten film izleyenleri kınadı

Zenginleri ye! Yeme tercihlerimiz, eşitsizlik, imaj takıntısı ve hırs temalı filmler