''Oppenheimer'' filmi için geri sayım başladı: ''Gözleriniz uçacak''

Christopher Nolan imzalı ''Oppenheimer'' için geri sayım başladı. Merak ve heyecanla beklenen film, J. Robert Oppenheimer'ın biyografisi olan American Prometheus'a dayanıyor.

Far Out

Cillian Murphy son filmi "Oppenheimer" ile ilgili görüşlerini paylaştı. Christopher Nolan'ın tarihi dramasında, Murphy'yi atom bombası mimarı J. Robert Oppenheimer olarak izleyeceğiz.

Amerikalı bilim adamı J. Robert Oppenheimer'ın hikayesi ve atom bombasının geliştirilmesindeki rolünü inceleyen filmde Murphy, aralarında Matt Damon, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Emily Blunt, Rami Malek, Casey Affleck, Kenneth Branagh ve Gary Oldman'ın da bulunduğu, yıldızlardan oluşan bir kadroya öncülük ediyor.

Cillian Murphy, Empire'a "Bence bu gerçekten önemli bir sinema deneyimi! Ama bunu sinemada mümkün olan en büyük ekranda görmelisiniz. İnsanları hayrete düşürecek anlar var. Gözleriniz uçacak" dedi.

Yönetmen Christopher Nolan ise "Bakın, gişe rekorları kıran herhangi bir büyük filmin nihai amacı dünyanın hayatta kalmasıdır ve bu hikaye de bundan ibaret. Oppenheimer'ın hikayesinden daha önemli bir hikaye bilmiyorum" ifadesini kullandı.

Pek çok filmde pek çok patlama yaptım. Ama gecenin bir yarısı büyük bir oyuncu kadrosuyla bir çölde bulunmanın, muazzam patlamalar yapıp bunu yakalamanın çok benzersiz ve özel bir yanı var. Bunu nihai ölçekte yaptıkları, zihinlerinin bir köşesinde atmosferi ateşe verme ihtimalinin olduğunu bildikleri o ana geri dönmekten kendinizi alamayacaksınız. Bu tür bir gerilime girmek oldukça şaşırtıcıydı.

180 dakikalık bir süreye sahip olan "Oppenheimer", 21 Temmuz'da sinemseverlerle buluşacak.

"Stephen King on Screen" belgeselinin yeni fragmanı yayınlandı

Nostaljiyi keşfeden en iyi 5 film

Oscar'ı reddeden ilk aktör George C. Scott: "İki saatlik bir et geçit töreni, yapmacık gerilim içeren halka açık bir gösteri!"