''Oldboy''un yönetmeni Park Chan-Wook, 6 yıl sonra ''Decision To Leave'' filmiyle sinemalara dönüyor

Unutulmaz intikam filmi ''Oldboy''un yönetmeni Park Chan-Wook'un Cannes Film Festivali'nde yarışacak olan son filmi ''Decision to Leave''den fragman yayınlandı.

"Oldboy" ile hafızalara kazınan usta yönetmen Park Chan-wook, 6 yıl sonra "Decision To Leave" filminin fragmanıyla geri döndü. Yönetmenin 2016'daki "The Handmaiden"dan bu yana ilk uzun metrajlı filmi Cannes'da gösterime girdi.

Oldboy, Stoker ve The Handmaiden filmlerinin ödüllü yönetmeni Park Chan-wook, yıllar sonra yeni bir filmle geri dönüyor. "Decision to Leave"den (Heojil Kyolshim) ilk fragman da geldi.

"Decision to Leave" şehirden uzak bir bölgede yaşanan bir suç olayını araştıran bir polisin hikayesini anlatıyor. Bir iş insanının cesedi, şehirden uzakta dağlık bir alanda bulunur. Dürüst bir polis olayı araştırmak için suç bölgesine gider. Eldeki verilere göre adamın ölümü doğal değildir. Bu durum üzerine polis, ölen kişinin yakınlarıyla, özellikle de baş şüpheli olan karısı Seo-Rae ile görüşür. Bu süreçte ikisi arasında beklenmedik bir yakınlık oluşur.

Tang Wei, Go Kyung-Pyo, Park Hae-il gibi isimlerin rol aldığı suç ve gizem filmi, Cannes Film Festivali'nin seçkisindeki en merak edilen filmlerden biri. Film, Cannes'daki prömiyerinin ardından, sonbahar döneminde izleyicilerle buluşacak.

Chan-wook'un son projesi, casus hikayesi anlatan "Little Drummer Girl" idi. John le Carré'nin aynı adlı romanından uyarlanan 6 bölümlük mini dizinin başrollerini Florence Pugh, Alexander Skarsgård ve Michael Shannon paylaşıyor.

HBO "Westworld"ün 4. sezon fragmanını yayınladı ve prömiyer tarihini açıkladı

Savaşın dehşetini ve yıkıcı etkilerini anlatan en iyi 10 film

Netflix'in "Midnight Diner: Tokyo Stories" dizisi kalbimiz ve aklımız için dingin hikayeler anlatıyor