Ödüllü komedi dizisi ''Abbott Elementary'' 3. sezon onayını kaptı

Sırf öğretmeyi sevdikleri için ülkedeki en kötü devlet okullarından birinde bir araya getirilen bir grup öğretmeni konu alan ve 18-49 yaş arası yetişkinler kategorisinde önceki sezonuna göre yüzde 31'lik bir puan artışı sağlayan ''Abbott Elementary'', 3. sezon onayını aldı.

Abbott İlköğretim Okulu'ndaki yüksek şakalar bir sezon daha devam edecek. "Abbott Elementary" dizisinin Altın Küre'deki ödülleri süpürmesinin ardından ABC, seriyi üçüncü kez yeniledi.


Peki Emmy ödüllü dizi "Abbott Elementary" ne anlatıyor? Philadelphia'daki bir devlet okulunda kendilerini komik durumların içinde bulan, bu arada onların bakımı altındaki çocukların yanında olan, kendini işine adamış ilkokul öğretmenlerinden oluşan bir ekibi konu alıyor.

Tyler James Williams, Janelle James, Lisa Ann Walter, Chris Perfetti, William Stanford Davis ve Emmy ödüllü Sheryl Lee Ralph ve Quinta Brunson başrolde oynadı. Brunson ve Williams kendi performans kategorilerinde birinci olurken, dizi En İyi Televizyon Dizisi, Komedi veya Müzikal ödüllerini evine götürdü.

"Abbott Elementary", bu ödül sezonunda herhangi bir yavaşlama belirtisi göstermedi. Quinta Brunson, SAG Ödülü'ne aday gösterildi ve dizi, Komedi Dizisinde En İyi Topluluk ödülünü kazandı. Şovun saç ve makyaj ekibi ayrıca Makyaj Sanatçıları ve Saç Stilistleri Birliği'nden En İyi Çağdaş Makyaj ödülünü aldı. Tüm bu ödüller ve övgüler 2. sezon yarıyı geçerken diziye 3. sezonu getirdi.