Gerilim filmi “See for Me”den fragman geldi

Gerilim türünde farklı bir film seyretmek isteyenleri heyecanlandıran fragman geldi. Ödüllü yönetmen Randall Okita'nın ikinci filmi “See for Me”nin (Benim için Gör) Ocak ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Akşam.com.tr

Ev istilası hikayeleri, gerilim türünde bir dayanak noktası. Haneye tecavüz konulu filmlerin pek çok örneğini gördük. Ancak "See for Me" (Benim için Gör), tipik bir haneye tecavüz gerilim filmi değil, çünkü baş karakteri sayesinde farklı bir seyirlik sunuyor. İlk fragmanı yayınlanan film, türün meraklılarını heyecanlandırdı.

Görme engelli Sophie (Skyler Davenport), gözlerden uzakta bir malikaneye yerleşir. Malikaneye bir grup hırsız girer. Sophie, görme engelli kişilere yardım etmek için tasarlanmış bir uygulama olan ''See for Me'' (Benim için Gör) aracılığıyla, eski bir asker olan Kelly'den (Jessica Parker Kennedy) yardım ister. Kelly artık Sophie'nin gözleri olur ve işgalcilere karşı kendini savunması adına Sophie için görür.

"See for Me" zorlu ve heyecan verici bir hikaye ama aynı zamanda engellilik hakkında söyleyecek çok sözü var. Seyircinin engellilikle nasıl ilişki kurduğunu yeniden düşünmeye davet ediyor ve engellilerin engellilik algılarına aktif olarak meydan okuyor!

Filmin başrolünde Sophie rolünde Skyler Davenport yer alıyor. İlginç bir şekilde, birçok Hollywood filminden farklı olarak, Davenport gerçekte de görme engelli. Bu da filmi daha özgün hale getiriyor. "See for Me"nin 2022 yılının Ocak ayında vizyona girmesi bekleniyor.