Nisan ayında kaçırılmaması gereken en iyi 7 film

Beau is Afraid, Renfield, Evil Dead Rise, Ela ile Hilmi ve Ali... Nisan ayının en heyecan verici ve merakla beklenen filmlerini listeledik.

Nisan ayında sinemalarda izlenebilecek en iyi filmleri sizler için seçtik.

The Super Mario Bros Movie (5 Nisan)

Nintendo'nun en ünlü oyunlarından Mario Bros. serisinden uyarlanan filmde Brooklynli iki musluk tamircisi olan Luigi ve Mario Kardeşlerin maceraları konu ediliyor. Chris Pratt ve Charlie Day, akıllı mantarlar ve kaplumbağalardan oluşan bir gezegene sürüklenen İtalyan-Amerikan tesisatçıları seslendiriyor.

Renfield (14 Nisan)

Renfield, Bram Stoker'ın klasikleşen eserinde Dracula'nın yardımcısı olarak bilinen Renfield'ın hayatına odaklanıyor. Nicolas Cage, günümüz New Orleans'ında yaşayan ve iyi olan kasıntı Kont Drakula'yı, Nicholas Hoult ise uzun süredir acı çeken, böcek yiyen uşağı Renfield'ı canlandırıyor. Ve fragman çok eğlenceli!

Ela ile Hilmi ve Ali (14 Nisan)

Yılların başarılı eğitmeni Hilmi, bir yandan depremzede Ela'yı üniversite sınavlarına hazırlarken bir yandan da iki senedir sınıfta kalan apartman görevlisinin oğlu Ali'yi matematik çalıştırır. Üç yalnız ruh, birbirlerinden şifa bulmaya çalışırken, birden kendilerini gün geçtikçe tuhaflaşan bir üçgende sıkışmış halde bulur.

Beau is Afraid (21 Nisan)

Joaquin Phoenix başrollü "Korkuyorum" Nisan ayının en heyecanla beklenmesi gereken filmlerinden... Annesi aniden öldükten sonra, eve doğru gerçeküstü bir yolculuğa çıkan ve bu sırada en büyük korkularıyla yüzleşen kaygılı bir adamın sürrealist hikayesinde Ari Aster yönetmen koltuğunda.

Evil Dead Rise (21 Nisan)

Zamanla birbirlerinden uzaklaşmış iki kız kardeş, şeytani etki altındaki ölülerin istilası altında kaldıklarında, hayatta kalabilmek için birlikte farklılıklarının üstesinden gelmek zorunda kalır. "Kötü Ruh: Uyanış" filminin yönetmen koltuğunda Lee Cronin oturuyor.

Guy Ritchie's The Covenant (28 Nisan)

Teğmen John Kinley, kendisine verilen Afganistan'daki son görevi yerine getirmek için yerel tercüman Ahmed ile bir araya gelir. Birlikleri devriyede pusuya düşürüldüğünde, sadece Kinley ve Ahmed, hayatta kalmayı başarır. Ahmed, bu sırada yaralanan Kinley'i zorlu arazide güvenli bir yere taşımak için kendi hayatını riske atar. İyileşip ABD topraklarına geri dönen Kinley, Ahmed ve ailesine vaat edildiği gibi Amerika'ya geçiş izni verilmediğini öğrenir. Kinley, Ahmed ve ailesini kurtarmak için savaş bölgesine geri döner.

Karanlık Gece (28 Nisan)

İshak, küçük bir dağ kasabasından çıkmış gezgin bir müzisyendir. 7 yıl önce parçası olduğu bir linç olayı, ölmek üzere olan annesine veda etmek için kasabasına döndüğünde peşini bırakmaz. Çocukluk arkadaşları olan diğer beş faille ve onları destekleyen kasaba halkı ile yüzleşen İshak, üzerine çöken suçluluk duygusuyla mücadele eder. Ancak suç ne kadar büyükse, herkesin elinde kan olduğu için sessizlik o kadar güçlenir.

Nabzı hiç düşmeyen bir aile destanı: Leyla'nın Kardeşleri (Leila's Brothers)

Gişede başarısız olan 10 harika film

En iyi soğuk yenen liste! Tüm zamanların unutulmaz intikam filmleri