Nisan ayında izlenecek en iyi yabancı diziler

Nisan ayında yine farklı türlerde yabancı diziler evlerimize konuk olacak. İşte, en yeni diziler, konuları ve yayınlanacağı platformlar...

Nisan'da yayın hayatına başlayacak ve mutlaka göz atılması gereken en yeni yabancı dizileri sizler için seçtik.

Beef

Başarısız bir müteahhit ve hüsrana uğramış bir girişimci, trafikte kavga eden iki yabancıyken, en karanlık dürtülerinin esiri olan iki düşmana dönüşür. Başrollerde; Steven Yeun, Ali Wong, Joseph Lee var. Beef uluslararası olarak Netflix'te 6 Nisan'da yayınlanacak.

Transatlantic

Bu 2. Dünya Savaşı draması, 2. Dünya Savaşı sırasında Marc Chagall ve Marcel Duchamp da dahil olmak üzere Naziler tarafından hedef alınan büyük sanatçıları ve yazarları kaçırmak için Fransa'ya gönderilen bir Amerikalı olan Varian Fry'ın olağanüstü gerçek hikayesine dayanıyor. 7 Nisan'da Netflix'te...

The Last Thing He Told Me

Laura Dave'in çok satan romanından uyarlanan bu gerilim dizisinde Jennifer Garner, bir yıllık kocası aniden ortadan kaybolup onu 16 yaşında kavgacı bir üvey kızı ve bir sürü soruyla baş başa bırakan Hannah'yı canlandırıyor. Dizi, AppleTV+'ta 14 Nisan'da prömiyer yapacak.

The Diplomat

Uluslararası bir krizin ortasında, bir diplomatik kariyer memuru İngiltere elçisi olduğu yüksek profilli yeni işi ve parlak bir politikacıyla çalkantılı evliliği arasında bocalar. The Americans'tan sonraki ilk dizisinde Keri Russell, ABD'nin İngiltere'deki yeni büyükelçisi Kate Wyler'ı canlandırıyor. 20 Nisan'da dünya çapında Netflix'te yayınlanacak.

Dead Ringers

Rachel Weisz, orijinal olarak Jeremy Irons tarafından çok ürkütücü bir şekilde canlandırılan, rahatsız edici tek yumurta ikizleri hakkındaki 1988 David Cronenberg filminin bu güncellenmiş versiyonunda başrolde. Bol kanlı ve gerilimli dizi Prime Video'da 21 Nisan'da başlıyor.

Love and Death

1980'de Teksas banliyösünden kiliseye giden bir eş olan Candy Montgomery, sevgilisinin arkadaşı olan karısını baltayla öldürdü. Bu gerçek olayın dizi versiyonunda Elizabeth Olsen Candy'yi canlandırıyor. Diziyi David E. Kelley (Big Little Lies) yazdı ve Lesli Linka Glatter (Homeland) yönetiyor. Love and Death 27 Nisan'da HBO Max'te yayınlanacak.

Citadel

Bu gösterişli ve pahalı dizide, Priyanka Chopra Jonas ve Richard Madden, hain sendika Manticore onu yok ettiğinde hafızaları silinen kahraman küresel güvenlik teşkilatı Citadel'in eski casuslarını oynuyorlar. Geçmişlerini hatırlayan ajanlar, dünyayı kurtaran görevlerine devam ederler. Citadel Prime Video'da 28 Nisan'da başlıyor.

En iyi soğuk yenen liste! Tüm zamanların unutulmaz intikam filmleri

Yerli gişenin lideri John Wick 4! 295 bin seyirciyle açılışını zirvede gerçekleştirdi