Nicole Kidman'lı ''Special Ops: Lioness'' dizisinden fragman geldi

''Yellowstone'' yapımcısı Taylor Sheridan'ın imzasını taşıyan ''Special Ops: Lioness'' dizisinden fragman yayınlandı. Dizinin başrolünde Nicole Kidman, Zoe Saldaña ve Morgan Freeman var.

Paramount+ ilk fragmanı yayınladı ve Taylor Sheridan'ın yıldızlarla dolu son projesi casus gerilim dizisi "Special Ops: Lioness" için prömiyer tarihini belirledi.

Resmi özete göre, dizi "Joe'nun (Zoe Saldaña) kişisel ve profesyonel hayatını dengelemeye çalışırken hayatını takip ediyor. Gerçek hayatta da var olan bir CIA programına dayanan hikayede amaç, bir terör örgütünün içeriden çökertilmesi! "Kaitlyn Meade (Nicole Kidman) ve Donald Westfield (Michael Kelly) tarafından yönetilen Dişi Aslan Programı, CIA'nın çabalarında Devlet terörizminin güç simsarları arasında Joe ile birlikte gizli görev yapmak üzere Cruz (Laysla De Oliveira) adlı saldırgan bir Deniz Baskıncısını görevlendirir.

"Special Ops: Lioness"in oyuncu kadrosunda ayrıca; ABD Dışişleri Bakanı Edwin Mullins'i canlandıran Morgan Freeman, Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur ve Hannah Love Lanier gibi isimler de yer alıyor. Gerçek bir ABD askeri programından esinlenen dizi, 23 Temmuz'da yayıncıda başlayacak.

Efsanevi aktör Kirk Douglas'ın "en gurur duyduğu" filmleri

"Local Hero" (Yerel Kahraman) filmi neden zamanının onlarca yıl ilerisindeydi?

Yüz cerrahisi konusu üzerine 5 iyi film