Netflix'ten yepyeni Türk yapımı dizi ve filmler geliyor

Yepyeni orijinal dizi ve uzun metrajlı filmler izleyicilerle buluşacak. Netflix, yaklaşan Türk yapımları listesini paylaştı.

Netflix, dün akşam Türkiye Orijinal İçerik Direktörü Pelin Diştaş ev sahipliğinde bir davet düzenledi ve burada önümüzdeki dönemde yayınlanacak yerli yapımlardan oluşan bir seçkiyi duyurdu.

Bugüne kadar Türkiye'de 30'un üzerinde özgün dizi ve film ürettik, yeni ve farklı hikayelere yer açtık. Yazarlarımıza, yapımcılarımıza, yönetmenlerimize, oyuncularımıza, teknik ve set ekiplerimize özverili çalışmaları ve Türkiye'deki devam eden başarımıza katkıları için teşekkür ederiz. Türk kültürünün ruhunu, derinliğini, şiirini, müziğini, mizahını hep birlikte dünyaya anlatıyoruz.

Pelin Diştaş

Boğa Boğa

Gerilim filmi "Boğa Boğa" Onur Saylak ve Hakan Günday ortak yapımı... Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in yer aldığı filmde, İstanbullu bir çift huzur dolu yeni bir hayata başlamak üzere Ege'de bir köye yerleşir, ancak ikilinin, köyde pek çok düşmana sahip olduğunu anlaması uzun sürmeyecektir.

Last Call For Istanbul

Heyecanla beklenen ikili Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u yeniden bir araya getiren filmin yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık var. New York havalimanında bavulu bir başkası ile karışan Serin'in yolu Mehmet ile kesişir. Kayıp valizin peşine düşen iki yabancı New York'ta aşk, evlilik ve sadakat üzerine bir keşfe çıkarlar.

Asaf

Dizi, eşinden ve oğlundan ayrıldıktan sonra hayatını yeniden yoluna koymanın bir yolunu bulmaya çalışan, ahlaki değerleri yüksek bir Uber sürücüsünün, talihsiz bir araba kazası sonucu hayatının değişmesini konu alıyor.

Kasaba

Yönetmen Seren Yüce'nin imzasını taşıyan dizi, yıllar içinde ayrılan ancak annelerinin ölümünden sonra küçük memleketlerinde yeniden bir araya gelen iki erkek kardeşin etrafında toplanıyor. İki kardeş çocukluk arkadaşlarıyla birlikte kaza yapan bir aracın bagajında para dolu çantalar bulduktan sonra, kendilerini bir kaya ile sert bir yer arasında sıkışmış bir kedi-fare oyununun içinde bulur.

Kül

Zengin ve evli bir kadının gizemli bir marangoza aşık olması ve bunun yol açtığı çatışmaları anlatan dizinin başrollerinde ise Mehmet Günsür, Funda Eryiğit ve Alperen Durmaz yer alıyor.

Kimler Geldi Kimler Geçti

Ece Yörenç'in kaleme alacağı yapım, karmaşık ilişkiler ve yüksek enerji ile bir "aşırı aşk" hikayesini anlatacak.

İsmi belli değil

Diğer yandan "Bir Başkadır" ve "Cici" ile gönülleri fetheden Berkun Oya'nın yeni dizisi de Netflix'te yer bulacak. İsmi henüz açıklanmayan dizi, çekirdek bir ailenin hikayesini ve on yıllara yayılan yolculuğunu takip edecek.

Netflix, heyecanla beklenecek yeni yapımlarına ek olarak, izleyicinin büyük beğenisini kazanan Rise of Empires: Ottoman (2. sezon), Kulüp (3. kısım), Kuş Uçuşu (2. ve 3. sezon), Aşk Taktikleri 2 ve Pera Palas'ta Gece Yarısı (2. sezon) gibi sevilen yerel içeriklerinin yeni sezonlarıyla önümüzdeki dönemde yayınlanacağını müjdeledi.

Kasım'da izlenebilecek en iyi yabancı diziler

Kasım ayında izlenmesi gereken en iyi 10 film