Netflix'te izlenen en iyi 7 gerilim filmi

Etrafımızdaki dünya giderek daha karanlık hale geldikçe, bazen rahatlamanın tek yolu daha da karanlık bir şey izlemek... Indiewire Netflix'te izlenen en iyi gerilim filmlerini sıralıyor.

Sizi koltuğunuzun kenarında tutacak çok sayıda gerilim filmi var. Netflix'in gerilim teklifleri herkes için bir şeyler içeriyor. İşte o filmler...

Uncut Gems

Borçları artan ve öfkeli alacaklıları kapıya dayanan New Yorklu laf ebesi bir kuyumcu, ayakta ve hayatta kalma umuduyla her şeyi riske atar. Safdie Kardeşler, Adam Sandler'ın canı istediğinde iyi bir aktör olabileceğini kesinlikle kanıtlayan, gişe rekorları kıran bir film armağan etti izleyicilere.

Secret Window (Gizli Pencere)

Acılı bir boşanmanın ortasında başarılı bir yazar, onu intihalle suçlayan müstakbel bir yazar tarafından uzak göl evinde takip edilir. Yazarlar genellikle kendilerini gerilim filmlerinin öznesi yaparlar, ancak bu film bu mecazları yeniden izlenmeyi hak edecek kadar ilginç bir şekilde yeniden icat ediyor.

The Town (Hırsızlar Şehri)

Azılı bir suçlunun bir banka soygunu tanığıyla yaşadığı talihsiz aşk, hem peşindeki yetkililerle hem de acımasız suç ortaklarıyla başının belaya girmesine neden olur. Ben Affleck'in yönetmen olarak ikinci filmi ve kendisinin de rol aldığı ilk film, tam bir Boston polisiye gerilim filmi!

I Don't Feel at Home in This World Anymore (Bu Benim Dünyam Değil)

Hayattan bezmiş hemşire asistanı Ruth eve geldiğinde soyulduğunu görür. Yalnız yaşayan komşusuyla birlikte hırsızların peşine düşer ve hayatı büyük bir değişikliğe uğrar. Macon Blair'in ilk yönetmenlik denemesi, insan doğasının en karanlık yönlerine doğrudan bakmaktan asla çekinmeyen, eşit derecede gerilim ve zifiri komedi!

Argo

Bir CIA ajanı, altı Amerikalı diplomatı İran'dan kurtarmak için son derece cüretkar bir görevin parçası oluyor... Ben Affleck, Oscar'larda En İyi Yönetmen kategorisinde tartışmalı bir şekilde küçümsendi ama film, son hafızada en çok hak eden En İyi Film ödüllerinden biri olarak kaldı.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Bekâr anne Liz, Ted Bundy'ye âşık olur ve onun işlediği suçlara dair gerçeği kabullenmeyi yıllarca reddeder. Gerçek bir öyküden uyarlanan bu dramda Zac Efron mükemmel bir performans sergiliyor.

Gerald's Game (Oyun)

Kocasının kışkırtıcı oyunu ters gittiğinde ıssız bir göl evinde yatağa kelepçeli kalan Jessie, çarpık vizyonlar, karanlık sırlar ve korkunç seçimlerle karşı karşıya kalır.

Western gerilim dizisi "Outer Range" cesur ve kafa karıştırıcı...

Ebeveynlerine tıpatıp benzeyen ünlü çocuklar!

Televizyon tarihinin en pahalı ve en çok izlenen dizilerinden "Lost" Disney Plus'la dönüyor