Netflix'te gözden kaçan ancak izleyince çok etkileneceğiniz efsane filmler!

Zaman geçmiyor, ne izlesem diyenlere; hafta sonu için ilgi çekici film arayanlara ve tüm sinema severlere müjde! Onedio, sizler için Netflix'in kıyıda köşede kalmış iyi filmlerini listeledi.

Film izlemek isteyen ama ne izlesem diye düşünenler için Onedio, birbirinden ilginç, izlediğinize asla pişman olmayacağınız 15 filmi sıraladı.

15. The Physician

The Physician, 2013 yılında vizyona girmiş İbni Sina'nın hayatından kesitleri anlatan etkileyici bir macera filmi. Merak edenler için filmin IMDB puanı 7.2, Netflix'te bulabilirsiniz.

14. Wounds

Psikolojiye ilgi duyuyor, gerilim filmlerini de birazcık seviyorsanız bu filme bir göz atın. 2019 yapımı film sizi karanlığa çağırıyor!

13. The Hater

Netflix'in az bilinen ama izleyicilerin ilgisini oldukça çeken filmlerinden biri olan The Hater, 2020 yapımı bir sosyal gerilim filmidir. Film konusu gereği nefret söylemi ve sosyal medyada yapılan zorbalıkları işliyor.

12. The Two Popes

Film ilk kez Netflix'te gösterime girdi ve aslında biyografik bir dram olarak geçiyor. Konusu ise afişinden de anlaşılacağı üzere iki din adamının farklı görüşleri savunurken verdiği mücadeleyi anlatıyor.

11. Beasts of No Nation

Eğer bugün harika bir gün geçirmediyseniz ve hayatın bazı gerçeklerini öğrenmek istiyorsanız bu filme bir şans verin.

10. Dolemite Is My Name

Gülmeyi ve düşünmeyi severlerin ilgisini çekecek, komedyen Rudy Ray Moore hayranlarının ilgiyle seyrettiği bu filmin IMDb puanı 7.3.

9. Hush

Ana karakter Maddie sağır bir kadın ve kitabını bitirmek üzere ormanda tek başına yaşamaya karar veriyor, desek yeterli olur mu? 6.6 IMDb puanına sahip olan bu filme bir fırsat verebilirsiniz.

8. High Flying Bird

2019 yapımı olan filmde bir spor menajeri olan Ray Burke'nin kariyerinin tehlikeye girmesini ve ardından sorunu çözmek için ilginç bir açığı ortaya çıkarmasını konu alıyor.

7. The Trial of the Chicago 7

Suç dramlarını seviyorsanız karşınızda tarihi 1968 Demokratik Ulusal Konferansı'nda Vietnam Savaşı Chicago'ya dayanan bir film. Bu dönemde ayaklanan ve hükümete karşı halkı galeyana getirerek protestolar düzenleyen yedi eylemcinin 1969 yılında görülen meşhur duruşmasını anlatıyor.

6. Gerald's Game

Stephen King'in muazzam hayal gücüyle taçlanmış hikayede tüylerinizi diken diken edecek bir takım olaylar silsilesi yaşanacak. Aslında siz de karakter ile birlikte yaşayacaksınız, diyebiliriz.

5. I Am Mother

Hikayede uzak gelecekte yaşanması muhtemel görülen bir olay anlatılıyor. Bir robot bir kız çocuğuna annelik yapıyor ve onu yetiştiriyor. Fakat bir anda huzurlu giden hayatları bir yabancının eliyle bozuluyor.

4. El Camino: A Breaking Bad Movie

Walter White ve Jesse Pinkman ikilisini çok özledik! Hikaye tam da meraklısı için Walter White'ın ölümünden sonra Jesse Pinkman'a ne olduğunu anlatıyor. Dizinin bitişinin ardından boşluğa düşen zihinler Pinkman'ın başından geçenleri bu film ile öğrenebilir!

3. The Other Side of the Wind

1970'lere götüren film aslında o dönemin senaristlerinden Orson Welles'in daha önce tamamlanamamış filmi! Bu çok katmanlı filmde eleştiri ve komedi yan yana yer alıyor. Önemli bir not ekleyelim, Welles bu filmin ilk 45 dakikasına 6 yıl boyunca çalışmıştır.

2. The Irishman

The Irishman birçoğumuzun karşılaştığı ancak gözden kaçırdığı bir film. Biyografik suç temalı filmlerin arasında belki de en esrarengiz olanı olabilir. Film, Amerikan tarihine ve belki de tarihin akıl almaz suç olaylarından olan işçi lideri Jimmy Hoffa'nın bir anda kayboluşuna değiniyor.

1. I Care A Lot

2021 yapımı olan film bir gerilim filmi ancak izlerken gülmemek de elde değil. Nerede ne yapması gerektiğini iyi bilen bir yasal vasi olan Marla sonunda mükemmel bir müvekkil seçiyor ve hikaye başlıyor. Film, Altın Küre Müzikal veya Komedi Dalında En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü'ne layık görüldü.

Aşıklar, evliler, kalbi kırıklar ve sevgilisi olmayanlar için... Sevgililer Günü'nde izlenecek 10 film

Burcuna göre hangi korku filmi karakterisin?