Netflix'in yerli dizisi ''Kuş Uçuşu''nun fragmanı merak uyandırdı

Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un başrolünü paylaştığı, kadrosunda Burak Yamantürk, İrem Sak ve Defne Kayalar gibi sevilen isimlerin de yer aldığı ''Kuş Uçuşu'', yayınlanan afişi ve fragmanı ile heyecanlandırdı.

Dünyada hala karar verici pozisyonlarda duran X kuşağıyla, yeni gelmekte olan Z kuşağının çarpışmasını gözler önüne seren Netflix'in yerli dizisi "Kuş Uçuşu"dan fragman ve afiş geldi.

"Bu bir av ve avcı hikayesidir. Ormanda izlenen bir aslan ve yüksekten uçan avcı bir kuşun hikayesi. Kuş uçtukça, aslanın tüyleri ürperir. Bunun yaklaşan tehlike ve hatta onun sonu olduğunu bilemez. Çünkü o aslandır. Bir kuş tarafından öldürülebileceğini düşünmez bile."

Yukarılara tırmanırken, çok çalışmanın erdemine güvenmek yerine "kuş uçuşu" gitmeye çalışan Aslı'yı merkezine alan hikaye, en üstteki koltuğa oturabilmek, masadaki önemli kişi olabilmek için verilen mücadeleyi anlatırken hedefine güdümlenmiş Aslı'nın yeni dünyanın yöntemleriyle kazanıp kazanamayacağını sorgulayacak.

Yapımcılığını Kerem Çatay'ın, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer'in oturduğu Kuş Uçuşu, 8 bölümden oluşuyor. Kuş Uçuşu, 3 Haziran'da prömiyer yapacak.