Netflix'in yeni romantik komedi dizisi ''Partner Track'' için çok beklemeyeceğiz

Helen Wan'ın romanının 10 bölümlük uyarlaması Ağustos'ta Netflix'te izleyiciyle buluşacak. Arden Cho'nun başrolde olduğu romantik komedi dizisi ''Partner Track''in fragmanı yayınlandı.

Genç bir avukatın hikayesini anlatan komedi dizisi "Partner Track" için gün saymaya başlayabiliriz. Helen Wan'ın romanından uyarlama olan dizinin fragmanı hemen aşağıda!

Başrolünde Arden Cho'nun yer aldığı 10 bölümlük dizi, Ingrid'in New York'taki göz alıcı ama stresli yaşamını konu alıyor. Avukat Ingrid Yun, prestijli hukuk firması Parsons Valentine'da başarılı olmanın denemelerini ve sıkıntılarını yaşıyor. Ingrid, arkadaşlarının desteğiyle, ortak olma yolundaki cam tavanı aşmak için işyerindeki zorluklarla savaşır. Ancak dürtüsü ve hırsı aşka yer bırakacak mı?

Netflix'in "Partner Track"inin kadrosuna Teen Wolf, Chicago Med ve daha birçok dizideki rolleriyle tanınan Arden Cho liderlik ediyor. Diğer oyuncular arasında Bradley Gibson, Alexandra Turshen, Nolan Gerard Funk, Dominic Sherwood, Rob Heaps yer alıyor.

"Partner Track", 26 Ağustos'ta Netflix'te yayınlanacak.

Efsane diziler "Mad Men" ve "True Detective"i izlemeniz için 10 neden

20. yüzyıldan 5 harika kara komedi filmi

"Cast Away"den "The Revenant"a en iyi 7 hayatta kalma filmi