Fragmanı yayınlanan Netflix'in yeni Harlan Coben gerilim dizisi ''Hold Tight'' hakkında bilmeniz gereken her şey

Yeni Harlan Coben gerilim dizisi ''Hold Tight'' bu ay Netflix'e geliyor! 22 Nisan'da yayınlanacak olan Polonya yapımı gerilim dizisi ''Hold Tight'' için yeni fragman yayınlandı.

Hold Tight, ebeveyn kontrolleri, genç intiharı, çocuk bağımsızlığı ve reçeteli ilaçların kötüye kullanılması sorunlarıyla ilgilenen 2008 tarihli bir gerilim romanı... Her şey bir kayboluşun gizemiyle başlar. İşte Netflix'teki en son Harlan Coben uyarlaması "Hold Tight" hakkında bilmeniz gereken her şey!

Netflix, Harlan Coben'in en çok satan kitabından uyarlanan ikinci Polonya dizisi Hold Tight'tan fragman yayınladı:

1. Her iyi Harlan Coben gerilim filminde olduğu gibi, bu da hepsinin sırları olan bir grup insanı takip ediyor. Hold Tight, kaybolan genç bir çocuk ve annesinin çaresizce cevaplar araması hakkında Polonyalı bir gerilim dizisi.

2. Aslen Lehçe'de "Zachowaj Spokój" olarak bilinen, Türkiye'de ise "Asla Vazgeçme" olarak yayınlanacak olan "Hold Tight" 6 bölümden oluşuyor.

3. Aynı adlı kitaptan uyarlanan dizi, Varşova'nın banliyölerinde huzurlu ve varlıklı bir mahallenin sakinlerini izliyor ve hepsi pastoral bir hayat yaşıyor.

4. Ancak genç "Adam" ortadan kaybolunca tüm bunlar sorgulanır hale gelir. Herkes bir noktada olanlarla ilgili bir şüphelidir.

5. Magdalena Boczarska ve Leszek Lichota'nın baş rolünde olduğu dizi 22 Nisan'da yayında olacak.

Netflix'te geçen özette; "Genç bir adam, arkadaşı öldükten kısa bir süre sonra kaybolduğunda, sıkı sıkıya bağlı, varlıklı bir Varşova banliyösündeki hayat yavaş yavaş çözülür, sırları ve yalanları açığa çıkarır" ifadeleri yer alıyor.

Nisan'da izlenebilecek en iyi 9 yeni dizi önerisi

"Squid Game"in yönetmeninden yeni film: "Killing Old People Club"

28 yaşında hayatını kaybeden Kara Şövalye'nin "Joker"i Heath Ledger'ın hayatı ve filmleri