Netflix'in psikolojik gerilim dizisi ''Anatomy of a Scandal''dan fragman geldi

Sarah Vaughan'ın aynı adlı kitabından uyarlanan Netflix draması ''Anatomy of a Scandal''dan fragman yayınlandı. Merakla beklenen dizide; Michelle Dockery ve Sienna Miller, şok edici bir davanın merkezinde yer alıyor.

Netflix, Parlamento'daki bir bakanın hayatını konu alan "Anatomy of a Scandal"ın ilk fragmanını yayınladı. Psikolojik gerilim dizisi olan Anatomy of a Scandal, iktidarın perde arkasını ve bir tecavüz davasının bütün bir ülkeyi nasıl etkilediğini anlatıyor.

David E. Kelley'nin son evlilik draması, aldatma ve rızayı sorguluyor. Sophie Whitehouse (Sienna Miller9, kocasının aldatmasıyla hesaplaşan bir eş olarak başrolde. Eşi James (Rupert Friend) daha sonra saldırıyla suçlanıyor ve Parlamento'daki bir bakan olarak iktidar konumunu bir çıkmaza sokuyor. James'i yargılayacak ve Whitehouse evliliğini sarsacak Avukat ise Kate Woodcroft (Michelle Dockery).

15 Nisan'da Netflix'te gösterime girecek olan psikolojik gerilim türündeki "Anatomy of a Scandal", Sarah Vaughan'ın aynı adlı çok satan romanına dayanıyor.

Ayrıcalık tecavüze kadar uzanmaz.

Yerli ve yabancı efsane olmuş 10 dizi

"After Yang" insan olmak, ölümlülük, aile ve bellek kavramlarının özüne inen etkileyici bir film