Netflix dizisi ''Stranger Things''in 4. sezonu çok daha karanlık

Netflix dizisi ''Stranger Things'' yeni sezonunun ilk bölümünü 27 Mayıs'ta yayınlayacak. ''Stranger Things'' yıldızı Millie Bobby Brown, 4. sezona dair ipuçları verdi.

"Stranger Things" sona yaklaşırken, Millie Bobby Brown, dizinin hayranlarını hâlâ neyin beklediğine dair ipuçları veriyor...

Netflix'in sevilen dizisinde Eleven karakterini canlandıran oyuncu Millie Bobby Brown, Cuma günü The Tonight Show'a konuk oldu ve dizinin 4. sezonunda izleyicileri nelerin beklediğini anlattı.

18 yaşındaki Brown, "Bu hikayenin ana kısmı ve sloganı, sonun başlangıcıdır" dedi. "Gerçekten Eleven'ın başlangıcını ve etrafındaki insanlarla nasıl olduğu kişi haline geldiğini ve bu özerkliği nasıl kazanıp kendi başına bu kadın olabileceğini derinlemesine araştırmamız gerekiyor. Yani bu sezon bu hikaye gerçekten bunun içine giriyor." Hayranların dizinin devam eden gizemlerine cevap bekleyip bekleyemeyecekleri sorulduğunda, yıldız, "Kesinlikle çok fazla cevap var ve çok ağlama, çok gülme" yanıtını verdi.

Netflix tarafından Mart 2022'de paylaşılan yeni fotoğraflarda, Stranger Things'in yaklaşan sezonu her zamankinden daha karanlık görünüyor. Hayranlar, Creel House'a, Robin ve Nancy'nin beklenmedik dostluğuna, Joyce ve Murray'in Hopper'ın izini sürme girişimine ve daha fazlasına bir göz atıyor.

Brown, bu yılın başlarında 5. ve son sezon için seçilen dizinin ana oyuncularından biri. Topluluk kadrosunda Winona Ryder, David Harbour ve Finn Wolfhard yer alıyor. Stranger Things dördüncü sezonunun ilk bölümü 27 Mayıs'ta Netflix'te başlıyor.

"The Palermo Shooting" (Palermo'da Yüzleşme): Yaşam ile ölümü onurlandıran düşünceli bir film

Bu hafta yayınlanacak en iyi 7 dizi

Sizi her şeyden uzaklaştıracak ve ruhunuza iyi gelecek "Merkür Retrosu"na karşı 10 film