Netflix 2022 Haziran programı açıklandı

Netflix Haziran ayı 2022 programında birbirinden iyi filmler ve diziler yer alıyor. Yeni dizi ve filmler, heyecanla beklenen yeni sezonlar Haziran'da izleyiciyle buluşacak. İşte, yeni sezonun dizi ve filmleri.

2022 Haziran ayında Netflix'te merakla beklenen yeni sezon diziler ve yeni filmler izleyici karşısına çıkacak. Netflix Haziran 2022 takvimi haberimizde...

FİLMLER

INTERCEPTOR (3 Haziran)

Ücra bir füze savunma üssünde kalan son asker, çaldıkları 16 nükleer silahla ABD'yi hedef alan teröristlere karşı hayatının mücadelesini verir.

HUSTLE (8 Haziran)

Bir yetenek avcısı İspanya'da yüksek potansiyelli bir oyuncu bulunca hem kendisinin hem de oyuncunun NBA'de başarılı olabileceğini kanıtlamaya çalışır.

SPIDERHEAD (17 Haziran)

Yakın gelecekte iki mahkûm, bir vizyonerin hükümlülere duygu değişimi yaratan ilaçlar vererek deney yaptığı hapishanede geçmişleriyle yüzleşir.

AŞKIN KIYAMETİ (20 Haziran)

Reklam ajansı batan, borç içindeki Fırat, arkadaşının zoruyla kendini doğada yoga yaparken bulur. Burada âşık olduğu şarkıcıyla kendini bulma yolculuğuna çıkar.

TORONTOLU ADAM (24 Haziran)

Beceriksiz bir girişimci, Torontolu Adam olarak bilinen meşhur bir suikastçıyla karıştırılınca hayatta kalmak için asıl tetikçiyle birlik olur.

BEAUTY (29 Haziran)

Umut vadeden bir kariyere adım atmak üzere olan genç şarkıcı; otoriter bir aile, sektördeki baskılar ve aşk arasında kalır.

DİZİLER

Borgen - Power & Glory (Yeni Dizi-2 Haziran)

Dışişleri Bakanı Birgitte Nyborg'un kariyeri, Grönland'da bulunan petrol hakkındaki bir anlaşmazlığın uluslararası bir krize dönüşmesi ihtimali üzerine tehlikeye girer.

Kuş Uçuşu (Yeni Dizi-3 Haziran)

Bir haber spikerinin göz kamaştırıcı hayatı, hırslı bir stajyerin onu iş yerinde sabote etmesi ve eşiyle arasına nifak tohumu ekmesiyle dağılmaya başlar.

Peaky Blinders: 6. Sezon (Yeni Sezon-10 Haziran)

Shelby ailesi yıkıcı bir kayıp yaşar. Dört yıl sonra afyon ticaretine yönelen Tommy, en büyük düşmanlarıyla ittifak yapmak zorunda kalır.

Love & Anarchy: 2. Sezon (Yeni Sezon-16 Haziran)

Üzücü bir haber alan Sofia, kederiyle başa çıkmaya yanaşmayınca hayatı, kariyeri ve Max ile ilişkisi altüst olur.

Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz (17 Haziran)

Cinayetten yargılanan bir adam, tüm kanıtlar suçluluğunu işaret edince kapanış savunmasını gizemli bir kadınla yaşadığı aşkı anlatmak için kullanır.

The Umbrella Academy: 3. Sezon (Yeni Sezon-22 Haziran)

Kıyameti durdurduktan sonra günümüze dönen Şemsiye Akademisi üyeleri, zaman çizgisini düzelttiklerine ve kıyametin ortaya çıkmasını önlediklerine inanmaktadırlar. Ancak bir süre sonra hiçbir şeyin aynı olmadığını fark ederler.

La Casa de Papel: Kore (Yeni Dizi-24 Haziran)

Hırsızlar, Kuzey ve Güney Kore'nin ortak darphanesini ele geçirince polis, rehineleri kurtarıp hırsızları ve elebaşlarını yakalamak için harekete geçer.

BELGESELLER

HALFTIME (14 Haziran)

Dünyaca ünlü süperstar Jennifer Lopez, bu samimi belgeselde çok yönlü kariyeri ve gözler önünde bir hayat sürmenin beraberinde getirdiği baskı hakkında konuşuyor.

DİJİTAL YALANLAR AĞI: ÖLÜM, SUÇ VE İNTERNET (15 Haziran)

Komplo, dolandırıcılık, şiddet, cinayet... Bu belgesel dizisi, internet çağında sanal olarak başlayan şeylerin hızla gerçeğe dönüşüp tüm dünyayı etkileyen sonuçlar doğurmasını konu alıyor.