Michelle Yeoh başrollü ''A Haunting in Venice''ten ürküten fragman

Akademi Ödüllü Michelle Yeoh, Kenneth Branagh filmi ''A Haunting in Venice''te başrolde. Agatha Christie'nin 1969 tarihli romanından uyarlanan gizemli filmin yayınlanan fragmanı bir hayli ürkütücü!

Kenneth Branagh imzalı, Michelle Yeoh başrollü "A Haunting in Venice" filminden fragman yayınlandı.

2. Dünya Savaşı sonrası Venedik'te, emekli olan ve kendi sürgününde yaşayan Hercule Poirot, isteksizce bir seansa katılır. Ancak misafirlerden biri öldürüldüğünde, katili bir kez daha ortaya çıkarmak eski dedektife düşer. Filmin hayali hissine rağmen Branagh, göründüğünden daha fazlası olduğu konusunda ısrar ediyor. Karakteri hakkında, "Diğer tarafta bir şey olup olmadığını anlamaya çalışmasına neden olan bir hikaye aracılığıyla hayaletleriyle yüzleşmesi gerekiyor" dedi.

Kenneth Branagh, Variety'ye verdiği demeçte film için: "Normal kuralların geçerli olmadığı doğaüstü bir dünya... Cinayetler ve hayaletler, diğer suçluların kokusunu almak o bıyıklı adam için dayanılmaz" ifadesini kullandı.

Michelle Yeoh, Tina Fey, Jude Hill, Kelly Reilly ve Jamie Dornan'ın rol aldığı filmde Kenneth Branagh, "Death on the Nile" ve "Murder on the Orient Express"teki Hercule Poirot rolünü yeniden canlandıracak. "A Haunting in Venice" bu yıl 15 Eylül'de vizyona girecek.

Zenginleri ye! Yeme tercihlerimiz, eşitsizlik, imaj takıntısı ve hırs temalı filmler

Bayramda bir çırpıda bitirmek isteyeceğiniz ve merak uyandıran 3 yabancı dizi