Michael J. Fox, yeni belgeselin fragmanında Parkinson savaşını tartışıyor

''Back to the Future'' (Geleceğe Dönüş) filminin unutulmaz oyuncusu Michael J. Fox, yakında çıkacak olan ''Still: A Michael J. Fox Movie'' belgeselinin yeni fragmanında, hayatına ve Parkinson hastalığıyla devam eden mücadelesine yakından bir bakış paylaştı.

Bir dönemin Hollywood yıldızlarından Michael J. Fox, "Still: A Michael J. Fox Movie" belgeseliyle dönüyor. Fox, izleyicilere genç yaşta yakalandığı Parkinson hastalığıyla mücadelesini aktaracak.


Geleceğe Dönüş üçlemesinde Marty McFly; Family Ties dizisinde kendisine üç Emmy ve bir Altın Küre getiren Alex P. Keaton rolü ve Spin City dizisinde Mike Flaherty rolleri ile tanınan Michael J. Fox Fox'a ilk olarak 1991 yılında Doc Hollywood'u çekerken Parkinson teşhisi kondu. Fox, teşhisini 1998'de halka açıkladı. Ünlü aktör o zamandan beri oyunculuktan yarı emekli oldu ve enerjisinin çoğunu Parkinson araştırmasını savunmaya adadı.

Filmin resmi özetine göre; Kanada ordu üssünden 1980'lerin Hollywood'unda yıldızlığın doruklarına yükselen cılız bir çocuğun beklenmedik hikayesini anlatan belgesel, Fox'un kişisel zaferlerini, sancılarını anlatıyor ve çaresiz bir iyimser, tedavi edilemez bir hastalıkla yüzleştiğinde neler olduğunu araştırıyor.

Michael J. Fox belgesel filmi, 12 Mayıs'ta Apple TV+'ta prömiyer yapacak.

Pazar Sinema Kulübü başlıyor