Merakla beklenen polisiye gerilim filmi ''Master Gardener''ın ilk fragmanı geldi

Paul Schrader'in üçlemesinin ''First Reformed'' ve ''The Card Counter''dan sonraki üçüncü filmi ''Master Gardener'' 19 Mayıs'ta vizyona girecek.

IndieWire

Paul Schrader'ın son filmi için sadece 2 ay kaldı. Schrader'ın 24. yönetmenlik çalışması "Master Gardener"ın ilk fragmanı Salı günü yayınlandı.


Paul Schrader tarafından yazılan ve yönetilen bir polisiye gerilim filmi "Master Gardener"da Joel Edgerton, Gracewoods Gardens malikanesinde çalışan parlak bir bahçıvan olan Narvel Roth'u canlandırıyor. Kendini işine adamış olan Roth, işvereni zengin dul Bayan Haverhill (Sigourney Weaver) tarafından sorunlu büyük yeğeni Maya'yı (Quintessa Swindell) çırağı olarak almaya zorlanır. Başlangıçta bu fikre kapalı olan Roth, genç sorumluluğuna yavaş yavaş ısınır ve ikisi, nesiller arası yakın bir dostluk kurar. Ancak Roth'un Maya'dan sakladığı çok sayıda sırrı ve son derece tatsız bir geçmişi vardır ve gerçek ortaya çıktığında, bu, korumaya çalıştığı barışçıl varlığını tehdit eder.

Film, Ethan Hawke başrollü 2017 yapımı "First Reformed" ve Oscar Isaac başrollü 2021 yapımı "The Card Counter" ile başlayan Schrader film üçlemesinin sonuncusu olarak gösterildi. Üç film de yalnız yaşayan, yozlaşmış bir dünyada doğru olanı yapmaya çalışırken kendi karanlık geçmişleri ve pişmanlıklarıyla uğraşan adamlara odaklanıyor. "First Reformed" ve "The Card Counter" büyük beğeni topladı ve Schrader, "First Reformed" senaryosuyla Oscar adaylığı aldı.

"Master Gardener" ilk kez Eylül ayında Venedik Uluslararası Film Festivali'nde gösterildi ve olumlu eleştiriler aldı. Film, 19 Mayıs'ta sinemalarda yerini alıyor.

Kate Winslet, "Büyük Oyunculuk Ödülü" aldı

En iyi soğuk yenen liste! Tüm zamanların unutulmaz intikam filmleri