Merakla beklenen korku filmi ''Exorcist: Believer'' için ilk fragman geldi

Yönetmenliğini David Gordon Green'in üstlendiği ''Exorcist: Believer''dan ilk fragman yayınlandı. Başarılı Cadılar Bayramı üçlemesiyle tanınan Green, 1974 yapımı ünlü korku filmi The Exorcist'in devam filmiyle yeni bir maceraya atılıyor.

Far Out

1974 yapımı ünlü korku filmi "The Exorcist"in devamı "Exorcist: Believer"dan ilk fragman paylaşıldı.


Filmin resmi özeti şöyle: "Gizemli şeytani bir varlık tarafından ele geçirilen ve annesini onu kurtarmak için iki rahibin yardımını aramaya zorlayan 12 yaşındaki bir kız hakkında 1973 yapımı filmin devamı..." "Exorcist: Believer", sadece bir değil iki şeytani ele geçirme vakası sunarak yeni bir alana adım attıracak izleyicisine. Hamilton'la ünlü aktör Leslie Odom Jr., kızı ve arkadaşı Pazuzu olarak bildiğimiz özellikle kötü niyetli varlık tarafından kuşatıldığında yardım arayan çaresiz bir baba rolünü üstleniyor. Film ayrıca, William Friedkin'in orijinalinin hayranlarına tanıdık bir karakter olan Chris MacNeil rolünde Ellen Burstyn'e yer veriyor. Linda Blair de yine filmin kadrosunda yer alan isimler arasında.

Yapımcı Jason Blum, projeyi maliyet ve beklentiler açısından en riskli girişimlerinden biri olarak nitelendirdi. Filmin, orijinal "Exorcist"in vizyona girmesinin 50. yıldönümü münasebetiyle 13 Ekim 2023'te sinemalarda gösterilmesi planlanıyor.

2023'ün şimdiye kadarki en iyi 16 filmi

"Barbie"nin yönetmeni Greta Gerwig'in mutlaka izlenmesi gereken 5 filmi

Mutlaka izlenmesi gereken, 90 dakikadan kısa 5 kara film